Autonvuokraus
Mykonos Vanha Satama
Piilota
Kreikka // Mykonos // Mykonos Vanha Satama
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Mykonos Vanha Satama: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Chora area, Old Port
  84600 Mykonos GR +30-2289440065
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: JMKC02
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00
 
 

Mykonos Vanha Satama - Sixt Autovuokraamo palveluksessasi

Kreikan pieni ja kaunis Mykonoksen saari tulee miellyttävästi tutuksi, kun matkaohjelmaan sisällytetään autonvuokraus Mykonosin Vanha Satama -toimipisteen Sixt vuokra-autoilla. Koe saaren kauniit hiekkarannat ja nähtävyydet mukavasti vuokra-auton kyydissä. Toimipisteemme keskeinen sijainti pääkaupungin vanhassa satamassa on helppo löytää ja lentäen saapuvat voivat ottaa taksin lentoasemalta, jonne on matkaa noin 4 kilometriä. Toimipisteeltämme on helppo ajaa hotelleihin, tai suunnata suoraan nähtävyyksiin tai aktiviteetteihin.

Koe rantalomailun vaivattomuus ja mukavuus perheesi kanssa ja varaa ensiluokkainen ja tilava farmari Sixt Autovuokraamo Mykonos Vanha Satamasta. Pakkaa vuokra-autoon rantavarusteet, eväät ja lastenhoitotarvikkeet ja ajele etelään noin 7 kilometrin päähän perheiden suosimalle Paradise-rannalle, tai kirkkaiden vesien paratiisirannalle itään, Kalafatis-rannalle, noin puolen tunnin ajomatkan päähän. Häämatkalaiset voivat nauttia saaren tunnelmasta tyylikkään avoauton kyydissä, ja pysähtyä vaikka pääkaupungin Little Venicen alueella sekä myöhemmin kuherrella Kalo Livadin rannalla noin 12 kilometriä kaakkoon. Tee työmatkastasi monta astetta miellyttävämpi, ja varaa liikkuvaksi toimistoksi tilava katumaasturi. Laajaan vuokra-autojen valikoimaamme pääset tutustumaan verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessa. Poimi tarjouksemme jo tänään!

Vapaat kilometrit ja hyödylliset lisäpalvelut - vuokraa auto Mykonosin Sixtiltä

Mykonos Vanha Sataman vuokra-autoilla liikkuminen on kaksin verroin mukavampaa, kun ei tarvitse miettiä kilometrejä eikä arvailla oikeita reittejä. Voit varauksen yhteydessä klikata mukaan hyödyllisistä lisäpalveluistamme ja -varusteistamme muun muassa näppärän GPS-navigaattorin, jonka avulla et turhaan pyöri väärillä urilla. Erikokoisilla lasten turvaistuimilla puolestaan turvaat perheen pienempien matkanteon ja halutessasi jakaa ajonautintoa seurueen muiden kuljettajien kesken voit valita varaukseesi lisäkuljettajia. Edulliset lisäturvat tuot mielenrauhaa matkallesi, eikä matkakassa tyhjene kerralla haaverin satuttua kohdalle. Tee varauksesi jo tänään, hyvissä ajoin ennen matkaasi, ja anna huolettoman vapauden ihastuttaa perillä. Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelumme palvelee viikon jokaisena päivänä, ja meihin voit ottaa yhteyttä kaikissa Mykonosin matkan autonvuokrausta koskevissa asioissa. Otathan ystävällisesti huomioon, että Sixt ei lupaa yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan valitsemasi ajoneuvokategorian.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Mykonos Vanha Satama JMKC02 Chora area, Old Port 84600 Mykonos 37.451003, 25.327403 +30-2289440065

Sixt-toimipiste Mykonos Vanha Satama JMKC02

Chora area, Old Port
84600 Mykonos
 
Puhelinnro +30-2289440065

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service