Autonvuokraus
Nidri
Piilota
Kreikka // Nidri
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Nidri

Kreikan loma tai muu pieneen Nidrin kylään suuntautuva matkaa saa hyvän alun tai jatkon Nidrin Sixt Autovuokraamon kautta. Voit valita niin henkilö- ja farmariautojen kuin maastoautojenkin valikoimasta. Tarkistathan Nidrin Autovuokraamomme aukioloajat sekä yhteystiedot verkkosivuiltamme ennen saapumistasi, jotta voimme olla valmiina palvelemaan sinua parhaamme mukaan. Tarjoamme kuitenkin asiakaspalvelua vuoden jokaisena päivänä! Lisäksi mikäli aukioloaikamme eivät sovi esimerkiksi paluuaikasi kanssa niin muista, että voit myös palauttaa auton eri toimipisteeseen kuin mistä sen vuokrasit. Yritysasiakkaita pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä myyntipalveluumme, jonka yhteystiedot löydät myös verkkosivuiltamme.

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Autonvuokraus Nidrissä

Autonvuokraus Nidrissä avaa koko Lefkadan saaren ulottuvillesi. Meidän Autovuokraamostamme voit valita henkilöauton pienemmän porukan työ- tai lomamatkaa varten tai isomman farmariauton, johon mahtuu enemmänkin tavaraa. Pyydämme sinua kuitenkin huomioimaan, ettemme voi luvata sinulle tiettyä automallia. Toki voimme tietenkin taata sinulle haluamasi autokategorian. Muistutamme myös, että alle 25-vuotiaasta kuljettajasta sekä lisäkuljettajasta perimme lisämaksun. Mutta palveluihimme ei sillä mitään piilokuluja, vaan kaikki maksut ovat aina tarkasti esillä. Luottokorttimaksuista emme peri lisämaksua, ja lisäksi varauksen peruutus ja siihen tehdyt muutokset ovat ilmaisia, mikäli maksat auton vuokran vasta vuokra-autoa noutaessasi. Muista myös tiedustella erilaisista lisäpalveluistamme, kuten GPS-navigaattorista tai lastenistuimesta. Lisäpalvelut saattavat vaihdella toimipisteittäin.

Vuokra-autolla Nidri ja koko Lefkadan saari tutuksi

Vuokraamalla auton Sixtiltä pääset kätevästi näkemään koko Lefkadan saaren. Nidrin kaupunki sijaitsee Välimeren rannalla, ja sieltä pääsee helposti myös läheiselle pienelle Meganisin saarelle, josta löytyy Papanikoliksen luola. Kaupungin satamasta lähtee lomakaudella myös paljon risteilyitä, joiden avulla pääsee kokemaan lisää kaunista Kreikan saaristoa. Ja ehdottomasti suositeltavan arvoinen on muutaman kilometrin kaupungin ulkopuolella sijaitseva Nidrin vesiputoukset. Niiden lähelle pääsee kätevästi autolla, ja loppumatka on patikointia kauniin luonnon keskellä. Saaren ympäri kiemurtelee sen päätie, jota pitkin saakin melko kätevästi hyvä yleiskatsauksen saaresta. Saarelta löytyy myös paljon rantaa, jolla ottaa aurinkoa, sekä sukellusklubeja, mikäli haluat päästä ihastelemaan myös merenalaista maisemaa. Ja jos et millään saa tarpeeksesi saarielämästä, niin suuntaa vuokra-autollasi saaren eteläiseen satamaan Vassilikiin, josta käsin pääset veneellä läheiselle Kefalonian saarelle.

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä