Autonvuokraus
Nikiti
Piilota
Kreikka // Nikiti
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Nikiti

Tulemalla Sixt Autovuokraamo Nikitiin voit aloittaa työ- tai lomamatkasi tähän kauniiseen kreikkalaiseen kylään hyvillä mielin. Kun käytössäsi on vuokra-auto, et ole sidottu julkiseen liikenteeseen, mikä voi pienemmissä ja kaukaisimmissa kohteissa olla epäluotettavaa tai suorastaan olematonta. Etkä myöskään joudun jatkuvasti etsimään takseja, joita ei myöskään ole aina saatavilla niin helposti, ja syrjäisimmillä seuduilla matkojen hinnat pääsevät kohoamaan. Nikitin Autovuokraamomme vuokra-autovalikoimasta löydät henkilö- ja farmariautot, tukevat maasturit sekä nopeat, tyylikkäät urheilu- ja avoautot. Tarkistathan toimipisteemme tarkan osoitteen sekä muut yhteystiedot ennen kaupunkiin tuloasi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää auton vuokraamisesta, niin ystävällinen henkilökuntamme on valmis auttamaan sinua parhaansa mukaan! Yritysasiakkaita pyydämme ystävällisesti ottamaan suoraan yhteyttä myyntipalveluumme, jonka yhteystiedot löytyvät verkkosivuiltamme.

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Autonvuokraus Nikitin kylässä

Sixtin vuokra-autojen valikoima tässä pittoreskissa, itäkreikkalaisessa kylässä kattaa niin henkilöautot, farmariautot sekä Kreikan vuoristoisessa maastossa helposti liikkuvat maasturit. Ja mikäli olet aina halunnut ajaa tukka hulmuten avoautolla tai kokea tyylikkään urheiluauton kiihtyvän allasi, niin meidän Autovuokraamostamme voit vuokrata myös sellaisen! Huomioithan kuitenkin, että emme voi taata käyttöösi tiettyä automallia, ainoastaan haluamasi tietyn autokategorian. Olemme auki joka päivä, ja mikäli aukioloaikamme eivät sovi paluuaikatauluihisi, niin voit aina palauttaa vuokra-auton eri toimipisteeseen kuin mistä sen noudit. Muistathan toki tarkistaa myös toisen toimipisteen aikataulut ennen varaustasi. Voit kuitenkin tehdä maksutta muutoksia varaukseesi tai jopa peruuttaa sen, mikäli maksat vasta vuokra-auton noudon yhteydessä. Huomioithan myös, että alle 25-vuotiaasta kuljettajasta sekä lisäkuljettajasta perimme lisämaksun.

Vuokra-autolla Nikiti ja lähiseudut tutuiksi

Autonvuokraus Nikitissä kannattaa, sillä Kreikan itäosa on täynnä enimmäkseen pieniä kyliä. Helpoiten siis pääset liikkumaan omalla vuokra-autollasi, jolloin et ole sidottu muiden aikatauluihin ja pääset kiertelemään pittoreskejä kyliä ja maisemia juuri niin kuin haluat. Nikitan kylästä löytyy pitkä pätkä rannikkoa sekä leirintäalue kunnon rentouttavaan rantalomaan. Kaupungissa on myös sukelluskouluja, joiden avulla pääset tutustumaan vedenalaiseen maailmaan. Vuokra-autolla pääsee kätevästi myös niemimaan toiselle puolelle Lagonisi Beachille tai kylästä hieman etelämpään Neos Marmarikseen, josta lähtee paljon laivaristeilyjä läheisille saarille.

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service