Autonvuokraus
Parga
Piilota
Kreikka // Parga
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Parga

Sixt Autovuokraamo Pargassa on valintasi vaivattomaan autonvuokraukseen. Tutustu laajaan tarjontaamme verkkosivuillamme ja valitse itsellesi sopivin vuokra-auto. Sixt Autovuokraamon valikoimasta löytyy erilaisia vuokra-autoja, erikokoisia henkilöautoja ja maastureita. Helpoiten tarkastat ajantasaisen saatavuuden suoraan verkkosivuiltamme. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme, jos et löydä sivuiltamme vastauksia kysymyksiisi. Lähin palvelupisteemme sijaitsee tällä hetkellä Loanninassa ja palvelemme sinua sieltä käsin. Ajantasaisimman tilanteen selvität suoraan asiakaspalvelustamme.

 
 • Korfu Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Arrival Hall
  49100 Corfu

  ma. - su.06:30 - 22:00
  Juhlapyhä06:30 - 22:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Korfu

  Sixt Autonvuokraus
  46A, El. Venizelou St.
  491 00 Corfu

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Pargan Sixt Autovuokraamo palvelee sinua kaikessa autonvuokraukseen liittyvässä

Helpota matkantekoasi tutustumalla saatavilla oleviin vuokra-autoihin ja lisäpalveluihin etukäteen verkkosivuillamme. Vuokra-ajoneuvoja löytyy useammassa eri kategoriassa. Sixt Autovuokraamo voi valitettavasti vain taata tietyn autokategorian, ei tiettyä merkkiä ja mallia. Vuokra-automme ovat uudehkoja ja aina tunnetuilta valmistajilta. Niissä on kattavat varusteet ja lisävarusteitakin on saatavilla. Ajankohtaisimman tiedon tarkastat aina verkkosivuiltamme. Lisäpalveluilla voit täydentää vuokraustasi, jos haluat tutustua esimerkiksi laajemmin Pargaan, navigaattori saattaa olla hyödyllinen. Lapsille voit helposti lisätä varauksellesi turvaistuimet ja jos teitä on useampi ajokortillinen, niin lisäkuljettaja helpottaa kuljettajan ajotaakkaa. Me Sixt Autovuokraamossa haluamme, että matkantekosi on mukavaa ja vaivatonta

Parga, Pargassa, Pargaan

Parga on noin 2.000 asukkaan kylä läntisessä Kreikassa Joonianmeren rannalla, kylä on osa isompaa noin 11.000 asukkaan kuntaa. Se on pieni ja idyllinen lomakohde, joka tarjoaa ihanat puitteet täydelliseen lomailuun. Kylän historia ulottuu aikaan ennen ajanlaskumme alkua ja varhaisin tunnettu asutus on noin 1200-luvulta eaa. Historian lisäksi Pargassa on upeita hiekkarantoja, jotka saavutat nopeasti Sixt Autovuokraamosta vuokraamallasi ajoneuvolla. Osa rannoista sijaitsee ihan kylän läheisyydessä, osa hieman kauempana. Mikäli historia ja rantalomailu kyllästyttää, voit myös suunnata kiertämään lähialueen kaupunkeja ja kyliä. Prevezan ja Igoumenitsan kaupungit löytyvät vain noin tunnin ajomatkan päästä rannikkoa pitkin. Niistä löydät paljon idyllisiä ravintoloita ja lukuisia pieniä putiikkeja, jossa tehdä ostoksia. Voit myös ajella autosi satamaan ja lähteä tutustumaan läheisille saarille. Me Sixtillä teemme kaikkemme, että liikkumisesi olisi mahdollisimman vaivatonta ja aikaa jäisi paikkojen tutkimiseen.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä