Autonvuokraus
Patra
Piilota
Kreikka // Patra
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Patra

Sixt Autovuokraamo Patrassa toivottaa sinut tervetulleeksi Kreikan kolmanneksi suurimpaan kaupunkiin! Meiltä saat Patraan suuntautuvalle loma- tai työmatkallesi sujuvan alun. Vuokra-autojemme valikoimasta voit valita mieleisesi henkilö-, farmari- ja maastoauton sekä jopa avo- tai urheiluauton sen mukaan, millainen matkastasi on tulossa. Ystävällinen henkilökuntamme on valmiina auttamaan sinua kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa, joten ota yhteyttä toimipisteeseemme jo ennen matkasi alkua! Näin varmistat myös, että aukioloaikamme sopivat omiin aikatauluihisi. Palvelemme sinua kuitenkin vuoden jokaisena päivinä. Lisäksi mikäli sinua kiinnostaa autonvuokraus Patrassa yrityksesi laskuun, niin voit olla yhteydessä suoraan yritysasiakkaista vastaavaan myyntipalveluumme.

 
 • Zákynthos Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Arrival Hall
  29100 Zakynthos

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Zákynthos Satama

  Sixt Autonvuokraus
  Lomvardou street 25
  29100 Zakynthos

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Zakynthos

  Sixt Autonvuokraus
  Odos Aerodromiou
  291 00 Zakynthos

  ma. - su.09:00 - 13:00
   17:30 - 20:30
  Juhlapyhä09:00 - 13:00
   17:30 - 20:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autonvuokraus Patrassa on helppoa Sixtin avulla

Patran Autovuokraamomme kautta Kreikasta saa varmasti paljon irti, sillä et ole sidottu julkisen liikenteen aikatauluihin etkä myöskään maksa itseäsi kipeäksi taksipalveluiden vuoksi. Lisäksi voit palauttaa vuokra-autosi eri toimipisteelle kuin mistä sen vuokrasit, joten olet siinäkin mielessä vapaa liikkumaan omien aikataulujesi mukaisesti. Viileän vuokra-auton ratissa on myös mukava istua Kreikan lämpöisessä ilmastossa. Löydät vuokra-autojemme valikoimastamme varmasti sinulle sopivan vuokra-auton. Henkilö- ja farmariautot sopivat niin isompien kuin pienempienkin ryhmien loma- tai työmatkan kulkuneuvoksi. Maasturit taasen sopivat sinulle loistavasti, mikäli olet ajatellut tehdä retkiä Kreikan vuoristoiseen maastoon. Ja mikäli olet aina halunnut kerätä katseita tyylikkään avo- tai urheiluauton ratissa, niin meidän valikoimastamme löydät myös nämä autokategoriat! Haluamme muistuttaa, että emme pysty takaamaan sinulle tiettyä automallia, vain haluamasi vuokra-autokategorian. Alle 25-vuotiaasta kuljettajasta sekä lisäkuljettajasta perimme myös lisämaksun.

Koe historian havinaa Petroksen satamakaupungissa

Petros on vilkas satama- sekä yliopistokaupunki, jossa muutamat antiikin ajan rauniot yhdistyvät saumattomasti karnevaaleihin sekä rantaelämään. Jätä vuokra-auto parkkiin satamaan ja kävele sataman varressa saapuvia risteilyaluksia ihastellen ja kahvia pienien kahviloiden terassilla siemaillen. Rantaleijonat voivat rentoutua kaupungin omalla hiekkarannalla, ja vuokra-autollasi pääset helposti oleskelemaan myös muutaman kilometrin kaupungin ulkopuolella sijaitsevilla rannoilla. Historiasta kiinnostuneet voivat vierailla vanhassa kaupungissa ja siellä sijaitsevassa keskiaikaisessa linnassa. Vuokra-autolla Petran ulkopuolisetkin kohteet, kuten Olympian temppelin rauniot sekä Napfaktoksen pittoreski kylä, ovat helposti saavutettavissa. Nautinnollisia ajokilometrejä!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service