Autonvuokraus
Pigadia
Piilota
Kreikka // Pigadia
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Pigadia

Sixt Autovuokraamo Kreikan Pigádiassa, Kárpathoksen saarella, tarjoaa edullista ja turvallista autonvuokrausta, kun tarvitset vuokra-auton saarella liikkumista varten. Autovalikoimastamme löydät sopivat ajoneuvot niin lomalle kuin työmatkoillekin. Voit valita auton tarpeesi mukaan. Valikoimamme kattaa niin erilaiset henkilöautot kuin isommat farmaritkin. Sixtin kautta autonvuokraus on helppoa ja nopeaa! Autokalustomme Pigádiassa kattaa tunnetuimpien merkkien uusimmat mallit. Voit hoitaa varauksen näpsäkästi ja nopeasti joko soittamalla meille tai vierailemalla verkkosivuillamme. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme aloittaa matkasi suunnittelun jo tänään!

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Autonvuokraus Pigádiassa käy kätevästi Sixtin kautta

Vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta Pigádiasta Kárpathoksen saarella! Olemme luotettava ja asiantunteva yritys, joka haluaa tehdä matkustuksesta mukavaa ja joustavaa. Tarjoamme laajan valikoiman automalleja sekä kattavat lisäpalvelut juuri sinun tarpeisiisi sopien. Kaikki vuokra-automme Pigádiassa ovat ilmastoituja ja automaattivaihteisia. Kun suunnittelet autonvuokrausta Pigádiassa ensimmäistä kertaa, suosittelemme lisäpalveluistamme GPS-navigaattoria. Vuokra-auton hintaan kuuluu kolarivakuutus, jonka omavastuuosuutta voi pienentää lisämaksusta. Vuokra-auton varausvaiheessa voit valita myös muita käytännöllisiä lisävakuutuksia, kuten varkausvakuutuksen tai henkilövahinkovakuutuksen. Huomaathan vuokra-autoa varatessasi, että takaamme halutun autokategorian, emme tiettyä automallia. Asiakaspalvelijamme auttavat sinua viikon jokaisena päivänä, joten ethän epäröi ottaa yhteyttä, mikäli autonvuokraus Pigádiassa herättää kysymyksiä.

Sixtin vuokra-autolla ihanassa kauniilla Kárpathoksen saarella

Kárpathos on Dodekanesian saariryhmään kuuluva Kreikan saari, jonka pääkaupunki on samanniminen Kárpathos, toisilta nimiltään Pigádia sekä Chóra. Pigádia sijaitsee saaren kaakkoisosassa, meren rannalla. Kaupungissa asuu hieman alle 3.000 asukasta. Kaupungissa on kaunis luonnonsatama, jonka laidalla sijaitsee yksi saaren kiehtovimmista nähtävyyksistä, antiikinaikaisen Potidaionin eli Poseidionin kaupungin akropolis. Saarisijainti mahdollistaa rentoutumisen upeilla rannoilla, joilla voit joko lekotella aurinkoa ottamassa taikka harrastaa monenlaisia vesiaktiviteetteja. Varusteet rannalla kulkevat näpsäkästi tilavassa Sixtin vuokra-autossa.

Saaren muihin nähtävyyksiin kuuluvat muun muassa Agía Foteinín varhaiskristillisen basilikan rauniot, jota saavutat näpsäkästi Sixtin vuokra-autolla vain muutamassa minuutissa kaupungin keskustasta. Historiasta kiinnostuneiden kannattaa myös käydä Kárpathoksen arkeologisessa museossa, joka sijaitsee sataman tuntumassa. Seikkailunhaluiset voivat lähteä ajelemaan vuokra-autolla vaikkapa kohti saaren pohjoisosassa sijaitsevaa Diafanin kaupunkia. Matkalla pääsee näkemään saaren kaunista luontoa. Valinta on sinun, kun allasi on Sixtin vuokra-auto!

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service