Autonvuokraus
Piraeus
Piilota
Kreikka // Piraeus
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Piraeus

Sixt Autovuokraamo Pireuksessa tarjoaa käyttöösi suosittujen automerkkien uusimmat mallit, jotta matkastasi Kreikassa tulee mahdollisimman miellyttävä ja saat allesi vuokra-auton, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi, olipa matkasi tarkoitus sitten työmatka, loma tai sukulaisvierailu. Vuokrauspisteestämme riippuen autovalikoimaamme kuuluvat taloudelliset henkilöautot, suuremmalle ihmis- ja tavaramäärälle sopivat farmarit, vaativaan ajoon soveltuvat maasturit sekä ylellisen ajokokemuksen tarjoavat urheilu- ja avoautot. Ole yhteydessä luotettavaan asiakaspalveluumme puhelimitse tai käy verkkosivuillamme, asiakaspalvelumme auttaa sinua valitsemaan autokalustostamme parhaimman ajoneuvon matkaasi ajatellen.

 
 • Pireus Satama Gate E1-E4

  Sixt Autonvuokraus
  Hetonian Coast
  18538 Piraeus, Athens

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Pireus Satama Gate E11-E12

  Sixt Autonvuokraus
  Xaveris Coast
  18538 Piraeus, Athens

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Pireus Satama Gate E5-E10

  Sixt Autonvuokraus
  Tzelepis Coast
  18538 Piraeus, Athens

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Lisäpalveluilla mukavuutta ja joustoa autonvuokraukseen Pireuksessa

Vuokra-auto kannattaa varustaa niillä lisäpalveluilla, jotka sopivat parhaiten matkasi tarkoitukseen ja helpottavat matkantekoasi eniten. Perheen pienempien turvaksi ja mukavuudeksi valittavanasi on turvalliset lastenistuimet, ja jos turvallisuus on jotain, johon erityisesti haluat panostaa, voit valita lisävakuutuksistamme haluamasi varautuaksesi yllättävien tilanteiden varalle. Työmatkan onnistumista ja oikeaan paikkaan oikeassa ajassa saapumista helpottaa GPS-navigaattori, joka toki on myös lomalaisen hyvä ystävä, varsinkin pidemmällä reissulla. Lisäkuljettajan nimeäminen voi olla varteenotettava vaihtoehto pitkällä ajomatkalla tai jos alla on ensiluokkainen luksusauto, jota molemmat matkalaiset haluavat päästä ajamaan. Sixt Autovuokraamo Pireuksessa tarjoaa vapaat ajokilometrit, mutta pyydämme ottamaan huomioon, että voimme taata vain autoluokan, emme tiettyä automallia varatessasi.

Vuokra-autolla Kreikan ja Ateenan nähtävyydet ovat lähelläsi

Ateenan metropolialueeseen kuuluva Pireusin kaupunki on Euroopan vilkkaimpia satamakaupunkeja, josta lähtee suuri määrä lauttoja niin Kreikan saarille kuin kauemmas muihinkin maihin, kuten Italiaan. Ateenan keskustasta reilun 10 kilometrin päässä sijaitseva Pireus on hyvä tukikohta antiikin Kreikan ihmeiden tutkimiselle ja pääset liikkumaan vuokra-autollasi helposti sieltä niin pääkaupungin sykkeeseen kuin Pireuksen omiin nähtävyyksiin tai lähistön seuduille. Kaupungin kuuluisimmat rannat ovat Vostalakia ja Freatida, jotka on helppo tarkistaa samalla ajelulla, sillä ne ovat toistensa läheisyydessä. Historiasta kiinnostunut voi suunnata arkeologiseen museoon ja museokäynnin jälkeen saatat haluta ihailemaan Pireuksen maisemia Kastella-kukkulan laelle, jonne museolta on matkaa noin neljä kilometriä. Pireus oli satamakaupunki jo antiikin Kreikan aikoina, joten satama-alueet tarjoavat historiallista ilmapiiriä ja kauniita maisemia jokaiselle kävijälle.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service