Auton vuokraus toimipisteestä Pireus Satama Gate E1-E4

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen Pireus Satama Gate E1-E4

Osoite

Hetonian Coast, 18538 Piraeus, Athens, Kreikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 20:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 20:00

Palvelumme toimipisteessä Pireus Satama Gate E1-E4

Sixt Autovuokraamo Pireuksen satamassa portilla E1-E4

Sixt Autovuokraamo Pireuksen satamassa portilla E1-E4

Sixt Autovuokraamosta Pireuksen satamassa portilla E1-E4 saat asiantuntevan autonvuokrauksen edullisesti ja turvallisesti upeassa kohteessa! Tarjoamme jokaisen tarpeisiin sopivaa autonvuokrausta Pireuksen satamassa. Valitse näppärä henkilöauto vaivattomaan matkailuun. Urheiluauto tai avoauto palvelee tyylitietoisempaakin matkailijaa. Jos taas matkustat perheen kanssa, ota alle tilava farmari ja valitse lisäpalveluistamme lastenistuin matkaa mukavoittamaan. Vaativampaan menoon suosittelemme maasturia. Kaupungissa suunnistaminen käy näppärästi GPS-navigaattorin avulla, jonka voit valita lisäpalveluistamme. Asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään, mikäli autonvuokraus Pireuksen satamassa portilla E1-E4 tuo mieleesi kysymyksiä. Huomaathan ystävällisesti, että Sixt takaa sinulle varaamasi autokategorian, ei tiettyä automallia.
Autonvuokraus Pireuksen satamassa portilla E1-E4

Autonvuokraus Pireuksen satamassa portilla E1-E4

Pireuksen sataman portti E1-E4 sijaitsee Ateenan metropolialueella, Pireuksessa. Pireuksen satamasta on Ateenan kaupunkiin matkaa vain 14 kilometriä, ja sinne ajaa liikenteestä riippuen noin puolessa tunnissa. Pireuksen keskustaan puolestaan pääsee 10 minuutissa. Sixt Autovuokraamon toimipisteitä löydät myös Pireuksen sataman muilta porteilta sekä Ateenan kaupungista ja lentokentältä. Kun saavut noutamaan vuokra-autoa Pireuksen sataman portille E1-E4, Sixtin työntekijä on sinua vastassa.
Merellinen Pireus vuokra-autolla koettuna

Merellinen Pireus vuokra-autolla koettuna

Välimeren rannalla sijaitseva Pireus on Kreikan tärkein satamakaupunki ja osa Ateenan metropolialuetta. Lukuisissa tavernoissa ja kahviloissa voit nauttia auringosta, mereltä puhaltavasta tuulenvireestä ja upeista maisemista. Jotta saat kohteesta kaiken irti, kannattaa siihen tutustua Sixtin vuokra-autolla omaan tahtiin. Alueella on toinen toistaan upeampia rantoja, joita kannattaa lähteä katsomaan kauemmaksikin. Votsalakialle tai Freatidalle on helppo piipahtaa, sillä ne sijaitsevat aivan kaupungin tuntumassa. Kun mielit vaihtelua maisemiin, hyppää vuokra-auton rattiin ja aja Glifadaan. Glifada sijaitsee 45 minuutin ajomatkan päässä Pireuksesta, ja sen rannat ovat ehdottomasti vierailun arvoisia.Kreikan pääkaupunkiin Ateenaan ajaa Pireuksesta noin puolessa tunnissa. Ateena on monipuolinen suurkaupunki: Akropolis-kukkula ja muut historialliset kohteet mahdollistavat kurkistuksen Antiikin aikaan, kun puolestaan shoppailemaan kannattaa lähteä pääkadulle Ermoulle tai vanhaan kaupunkiin Plakaan. Päivän päätteeksi kannattaa pysähtyä nauttimaan kreikkalaisista herkuista tunnelmalliseen tavernaan. Ateena on kaupunki vuorten keskellä. Autonvuokraus Pireuksen satamassa mahdollistaa sen, että pääset ihailemaan jylhiä maisemia esimerkiksi Lykavittokselle, joka kohoaa Ateenan ylle, 277 metrin korkeuteen. Sixt tarjoaa vapaat ajokilometrit, joten voit huoletta valita mieleisesi nähtävyydet!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Pireus Satama Gate E1-E4
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Pireus Satama Gate E1-E4.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Pireus Satama Gate E1-E4?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Pireus Satama Gate E1-E4?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Pireus Satama Gate E1-E4 syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Pireus Satama Gate E1-E4

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Pireus Satama Gate E1-E4?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Pireus Satama Gate E1-E4

Näytä lisää