Autonvuokraus
Pireus Satama Gate E11-E12
Piilota
Kreikka // Piraeus // Pireus Satama Gate E11-E12
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Pireus Satama Gate E11-E12: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Xaveris Coast
  18538 Piraeus, Athens GR +30-2109220171
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: ATHW04
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Pireuksen satamassa portilla E11-E12

Sixt Autovuokraamosta Pireuksen satamassa portilla E11-E12 saat autonvuokrausta edullisesti ja turvallisesti upeassa kohteessa! Merelliseen Pireukseen sekä lähialueisiin kannattaa tutustua omaan tahtiin vuokra-autolla. Toimipisteemme löydät heti portilta ja matkasi voi alkaa. Olitpa sitten lomalla tai työmatkalla, tarjoamme tarpeisiisi sopivaa autonvuokrausta Pireuksen satamassa. Valitse näppärä henkilöauto vaivattomaan matkailuun. Jos haluat lisätä matkaasi ripauksen luksusta, vuokraa tyylikäs avoauto tai urheiluauto. Ja kun matkustat perheen kanssa, ota alle tilava farmari. Vaativampaan menoon suosittelemme maasturia. Lisämukavuutta ajoon saat valitsemalla lisäpalveluistamme esimerkiksi GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään, jos sinulla herää kysymyksiä autonvuokrauksesta Pireuksen satamassa portilla E11-E12. Huomaathan ystävällisesti, että Sixt takaa sinulle varaamasi autokategorian, ei tiettyä automallia.

Autonvuokraus Pireuksen satamassa portilla E11-E12

Pireuksen sataman portti E11-E12 sijaitsee Ateenan metropolialueella, Pireuksessa. Pireuksen satamasta on Ateenan kaupunkiin 13 kilometriä, ja sinne ajaa liikenteestä riippuen noin puolessa tunnissa. Pireuksen keskustaan täältä pääsee viidessä minuutissa. Sixt Autovuokraamon toimipisteitä löydät myös Pireuksen sataman muilta porteilta sekä Ateenan kaupungista ja lentokentältä. Vuokra-auton varauksen hoidat helpoiten puhelimitse tai verkkosivuillamme. Kun saavut noutamaan vuokra-autoa Pireuksen sataman portille E11-E12, Sixtin työntekijä on sinua vastassa.

Tutustu merelliseen Pireukseen vuokra-auton avulla

Välimeren rannalla sijaitseva Pireus kuuluu Ateenan metropolialueeseen, ollen Kreikan tärkein satamakaupunki. Pireuksen autenttisissa kahviloissa voi nauttia lempeästä tuulenvireestä ja merellisestä maisemasta. Jotta saat upeasta kohteesta kaiken irti, ota allesi Sixtin vuokra-auto. Kreikkalaista kesäpäivää kannattaa lähteä viettämään alueen upeille rannoille. Rantaviivaa ajellessa maisemat ovat parhaimmillaan. Aja sataman tuntumassa sijaitsevalle Votsalakialle, vaihda sitten upeaan Palaio Faliroon, jonne hurauttaa vartissa, tai tee päivämatka Glifadaan, joka sijaitsee 45 minuutin ajomatkan päässä Pireuksen kaupungista.

Kun kaipaat suurkaupunkitunnelmaa, suuntaa vuokra-autolla Ateenaan. Vieraile länsimaisen kulttuurin alkulähteellä Akropolis-kukkulalla, nauti Plakan ja Monastirakin ostosmahdollisuuksista sekä pysähdy päivän päätteeksi tunnelmalliseen tavernaan nauttimaan kreikkalaisista herkuista. Ateenaa ympäröiville vuorille ajaa vuokra-autolla käden käänteessä. Ateenan korkein kohta, 277 metriä korkea Lykavittos, on ainutlaatuinen paikka ihailla laajalle leviävää kaupunkia ja suunnitella seuraavaa päiväretkeä. Viimeistele retki kiipeämällä Lykavittoksen huipulla sijaitsevaan näköalakahvilaan. Autonvuokraus Pireuksen satamassa vie reissuelämyksesi upeisiin sfääreihin!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Pireus Satama Gate E11-E12 ATHW04 Xaveris Coast 18538 Piraeus, Athens 37.937765, 23.635900 +30-2109220171

Sixt-toimipiste Pireus Satama Gate E11-E12 ATHW04

Xaveris Coast
18538 Piraeus, Athens
 
Puhelinnro +30-2109220171

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service