Auton vuokraus toimipisteestä Pireus Satama Gate E11-E12

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet Pireus Satama Gate E11-E12 toimipaikkaan

Osoite

Xaveris Coast, 18538 Piraeus, Athens, Kreikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 20:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 20:00

Palvelumme toimipaikassa Pireus Satama Gate E11-E12

Sixt Autovuokraamo Pireuksen satamassa portilla E11-E12

Sixt Autovuokraamo Pireuksen satamassa portilla E11-E12

Sixt Autovuokraamosta Pireuksen satamassa portilla E11-E12 saat autonvuokrausta edullisesti ja turvallisesti upeassa kohteessa! Merelliseen Pireukseen sekä lähialueisiin kannattaa tutustua omaan tahtiin vuokra-autolla. Toimipisteemme löydät heti portilta ja matkasi voi alkaa. Olitpa sitten lomalla tai työmatkalla, tarjoamme tarpeisiisi sopivaa autonvuokrausta Pireuksen satamassa. Valitse näppärä henkilöauto vaivattomaan matkailuun. Jos haluat lisätä matkaasi ripauksen luksusta, vuokraa tyylikäs avoauto tai urheiluauto. Ja kun matkustat perheen kanssa, ota alle tilava farmari. Vaativampaan menoon suosittelemme maasturia. Lisämukavuutta ajoon saat valitsemalla lisäpalveluistamme esimerkiksi GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään, jos sinulla herää kysymyksiä autonvuokrauksesta Pireuksen satamassa portilla E11-E12. Huomaathan ystävällisesti, että Sixt takaa sinulle varaamasi autokategorian, ei tiettyä automallia.
Autonvuokraus Pireuksen satamassa portilla E11-E12

Autonvuokraus Pireuksen satamassa portilla E11-E12

Pireuksen sataman portti E11-E12 sijaitsee Ateenan metropolialueella, Pireuksessa. Pireuksen satamasta on Ateenan kaupunkiin 13 kilometriä, ja sinne ajaa liikenteestä riippuen noin puolessa tunnissa. Pireuksen keskustaan täältä pääsee viidessä minuutissa. Sixt Autovuokraamon toimipisteitä löydät myös Pireuksen sataman muilta porteilta sekä Ateenan kaupungista ja lentokentältä. Vuokra-auton varauksen hoidat helpoiten puhelimitse tai verkkosivuillamme. Kun saavut noutamaan vuokra-autoa Pireuksen sataman portille E11-E12, Sixtin työntekijä on sinua vastassa.
Tutustu merelliseen Pireukseen vuokra-auton avulla

Tutustu merelliseen Pireukseen vuokra-auton avulla

Välimeren rannalla sijaitseva Pireus kuuluu Ateenan metropolialueeseen, ollen Kreikan tärkein satamakaupunki. Pireuksen autenttisissa kahviloissa voi nauttia lempeästä tuulenvireestä ja merellisestä maisemasta. Jotta saat upeasta kohteesta kaiken irti, ota allesi Sixtin vuokra-auto. Kreikkalaista kesäpäivää kannattaa lähteä viettämään alueen upeille rannoille. Rantaviivaa ajellessa maisemat ovat parhaimmillaan. Aja sataman tuntumassa sijaitsevalle Votsalakialle, vaihda sitten upeaan Palaio Faliroon, jonne hurauttaa vartissa, tai tee päivämatka Glifadaan, joka sijaitsee 45 minuutin ajomatkan päässä Pireuksen kaupungista.Kun kaipaat suurkaupunkitunnelmaa, suuntaa vuokra-autolla Ateenaan. Vieraile länsimaisen kulttuurin alkulähteellä Akropolis-kukkulalla, nauti Plakan ja Monastirakin ostosmahdollisuuksista sekä pysähdy päivän päätteeksi tunnelmalliseen tavernaan nauttimaan kreikkalaisista herkuista. Ateenaa ympäröiville vuorille ajaa vuokra-autolla käden käänteessä. Ateenan korkein kohta, 277 metriä korkea Lykavittos, on ainutlaatuinen paikka ihailla laajalle leviävää kaupunkia ja suunnitella seuraavaa päiväretkeä. Viimeistele retki kiipeämällä Lykavittoksen huipulla sijaitsevaan näköalakahvilaan. Autonvuokraus Pireuksen satamassa vie reissuelämyksesi upeisiin sfääreihin!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Pireus Satama Gate E11-E12
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Pireus Satama Gate E11-E12.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Pireus Satama Gate E11-E12?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Pireus Satama Gate E11-E12?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Pireus Satama Gate E11-E12 syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Pireus Satama Gate E11-E12
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Pireus Satama Gate E11-E12?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Pireus Satama Gate E11-E12

Näytä lisää