Auton vuokraus toimipisteestä Pireus Satama Gate E5-E10

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet Pireus Satama Gate E5-E10 toimipaikkaan

Osoite

Tzelepis Coast, 18538 Piraeus, Athens, Kreikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 20:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 20:00

Palvelumme toimipaikassa Pireus Satama Gate E5-E10

Sixt Autovuokraamo Pireuksen satamassa portilla E5-E10

Sixt Autovuokraamo Pireuksen satamassa portilla E5-E10

Sixt Autovuokraamosta Pireuksen satamassa portilla E5-E10 voit ottaa vuokra-auton käyttöösi heti satamaan saapuessasi, ja pääset kätevästi aloittamaan tutkimusmatkan lumoavaan Pireuksen merenrantakaupunkiin. Voit valita käyttöösi henkilöauton tai farmarin, kun olet liikkeellä perheen kanssa. Avoauton tai urheiluauto on hyvä valinta arjen pienistä iloista nauttimiseen, ja maasturilla pärjäät rankemmallakin huviajelulla. Autonvuokraus Pireuksen satamassa on helppoa, ja löydämme varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan vuokra-auton! Huomioithan kuitenkin, että pystymme takaamaan ainoastaan vuokra-auton ajoneuvokategorian, emme tarkkaa merkkiä tai mallia. Satamassa ei ole erillistä autovuokraamoa, vaan asiakaspalvelijamme tulee sinua vastaan sataman parkkipaikalle ja luovuttaa vuokra-auton käyttöösi.
Autonvuokraus Pireuksen satamassa

Autonvuokraus Pireuksen satamassa

Pireuksen satama on Kreikan merkittävin ja vilkkain satama ja yksi Välimeren alueen suurimmista satamista. Pireuksen upea kaupunki on aikoinaan syntynyt sataman ympärille. Autonvuokraus Pireuksen satamassa on helppoa: voit tehdä varauksen vuokra-autosta nettisivuillamme tai puhelimitse asiakaspalvelussamme. Asiakaspalvelijamme luovuttaa vuokra-auton käyttöösi saapuessasi satamaan. Autonvuokraus suoraan satamasta on hyvä idea, kun haluat päästä välittömästi tutkimaan kaupungin antia omien aikataulujesi mukaan. Sixt Autovuokraamon palveluiden avulla saat otettua lomastasi Pireuksen upeassa kaupungissa kaiken ilon irti!
Pireus - häikäisevä satamakaupunki Kreikan ytimessä

Pireus - häikäisevä satamakaupunki Kreikan ytimessä

Pireus on yksi Kreikan suurimmista kaupungeista, ja se on tiheään rakennettu ja elämää kuhiseva satamakaupunki. Kaupungista pääsee nopeasti myös pääkaupunki Ateenaan. Pireuksessa riittää paljon tehtävää ja nähtävää merellisissä tunnelmissa. Paikallisesta historiasta kiinnostuneiden kannattaa ehdottomasti vierailla helleenisessä merimuseossa. Museossa on näytillä lukuisia esineitä Kreikan merenkulun historian varrelta. Kaupungissa on myös arkeologinen museo, jossa on näytillä esineitä kaupungin antiikin kukoistuksen ajoilta. Kulttuurista kiinnostuneiden kannattaa myös poiketa katsomassa kunnanteatteria. Tämän upean rakennuksen suojissa ovat monet kuuluisat kreikkalaiset ohjaajat pitäneet näytöksiä. Myös kaupungin upeat kirkot viihdyttävät arkkitehtuurista kiinnostuneita.Trouban alueella voit vierailla kiertämässä trendikkäissä kahviloissa ja ravintoloissa sekä nauttimassa yöelämästä. Matkamuistot saat napattua mukaasi Sotiros Dioksen ostoskadulta. Autonvuokraus satamasta kannattaa, sillä vuokra-autolla pääset helposti tutustumaan kaupungin lukuisiin nähtävyyksiin omien mieltymyksiesi mukaan. Ota siis yhteyttä Sixt Autovuokraamoon ja vietä unelmiesi loma merellisissä tunnelmissa upeassa Pireuksen kaupungissa - kätevästi vuokra-auto allasi!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Pireus Satama Gate E5-E10
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Pireus Satama Gate E5-E10.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Pireus Satama Gate E5-E10?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Pireus Satama Gate E5-E10?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Pireus Satama Gate E5-E10 syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Pireus Satama Gate E5-E10
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Pireus Satama Gate E5-E10?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Pireus Satama Gate E5-E10

Näytä lisää