Autonvuokraus
Pýrgos
Piilota
Kreikka // Pýrgos
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Pýrgos

Matkasi Kreikassa saa hyvän startin Sixtin Autovuokraamosta Pýrgoksessa, kun saat käyttöösi tarpeitasi vastaavan vuokra-auton matkallesi. Toimipisteessämme sinulla on valittavani autovalikoimastamme taloudelliset henkilöautot, suurempaan tilantarpeeseen sopivat farmarit sekä ensiluokkaiset urheilu- ja avoautot, jos haluat matkustaa tyylillä Pýrgosissa. Tutustuaksesi autokalustoomme ja varataksesi sinulle sopivan ajoneuvon ole yhteydessä puhelimitse asiakaspalveluumme tai käy verkkosivuillamme tekemässä varaus.

 
 • Zákynthos Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Odos Aerodromiou
  29100 Zakynthos

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Kalamata Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Arrival Hall
  241 00 Kalamata

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Zákynthos Satama

  Sixt Autonvuokraus
  Lomvardou street 25
  29100 Zakynthos

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autonvuokraus Pýrgosissa on edullista ja luotettavaa Sixtiltä

Vuokra-automme ovat suosittujen automerkkien viimeisimpiä malleja, joten niiden tarjoama ajokokemus on turvallinen ja miellyttävä. Lisäturvaa haluaville meillä on tarjolla lisäpalveluina vakuutuksia yllättävien tilanteiden varalle, mutta muitakaan lisäpalveluita ei kannata unohtaa, sillä ne on tehty helpottamaan matkantekoasi. GPS-navigaattori on hyvä apuväline niin kokoukseen kiiruhtavalle työmatkalaiselle kuin lomamatkaajalle, jolla on mielessään tietty reittisuunnitelma ja nähtävyydet, joissa käydä. Pýrgos sijaitsee hyvien maantieyhteyksien varrella, joten jos suunnitelmissasi on pidempi ajomatka ja matkaseuralaisesi on ajotaitoinen, voit ottaa lisäpalveluksi lisäkuljettajan nimeämisen matkalle. Se ei ole huono idea silloinkaan, jos allasi on joku luksusautoistamme, jolla ajamisesta molemmat haluavat nauttia. Otathan ystävällisesti huomioon, että varatessasi voimme taata ainoataan autoluokan, emme tiettyä automallia.

Sixt Autovuokraamo palvelee ammattitaidolla Pýrgosissa

Autonvuokraus Pýrgosissa antaa sinulle vapauden päättää, minne tänään ajetaan ja missä pysähdytään pidemmäksi aikaa tai missä vain käväistään pikaisesti. Pýrgosin kaupungissa on yli 25.000 asukasta ja se on Eliksen maakunnan suurin kaupunki Länsi-Kreikassa. Kaupungin sydän on sen keskusaukio, jonka ympärille levittäytyy vanhoja, kauniita rakennuksia ja alueelta löytyy paljon perinteisiä tavernoja ja kahviloita. Kaupungin satama, Katakolo, löytyy viiden kilometrin ajomatkan päästä ja on suosittu turistikohde. Historiasta kiinnostuneelle ehdoton kohde on noin 45 kilometrin päässä sijaitsevan antiikin Kreikan aikainen Olympian kylä, jota pidetään olympialaisten syntymäpaikkana ja joka on nykyisin Unescon maailmanperintökohde. Kylässä pääsee tutustumaan Olympian arkeologiselle alueelle ja Olympialaisten historian museoon, joka on yksi Kreikan tärkeimmistä arkeologisista museoista. Pýrgos on myös hyvä tukikohta Peloponnesoksen niemimaan upeiden hiekkarantojen tutkimiseen, joista Agios Andreas on vain 13 kilometrin päässä ja suosittu Kourouta noin 18 kilometrin ajomatkan takana.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service