Autonvuokraus
Rethymno
Piilota
Kreikka // Rethymno
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Rethymno

Sixt Autovuokraamo auttaa sinua, kun suunnittelet autonvuokrausta Kreikan Réthymnonissa. Autovalikoimamme on laaja ja monipuolinen, joten meiltä löydät varmasti juuri sinulle tai seurueellesi sopivan ajoneuvon. Vuokraa esimerkiksi taloudellinen henkilöauto, tilava farmariauto taikka luotettava maasturi. Jos matkustat isossa porukassa, saat meiltä käyttöösi minibussin. Tutustu vuokra-autokalustoomme, ja valitse mieleisesi vuokra-auto Kreetan matkalle. Vuokra-automme edustavat tunnettujen merkkien uusimpia malleja. Vuokraus Réthymnonissa sijaitsevasta Sixt Autovuokraamosta on helppoa, edullista ja turvallista! Hoidat vuokrauksen nopeasti ja ongelmitta joko soittamalla meille etukäteen tai vierailemalla verkkosivuillamme.

 
 • Kreeta Chania Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Arrival Hall
  73100 Chania

  ma. - su.07:00 - 24:00
  Juhlapyhä07:00 - 24:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Kreeta Heraklion Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Kazantzakis Airport
  71500 Heraklion

  ma. - su.07:00 - 00:30
  Juhlapyhä07:00 - 00:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Kreeta Chania Souda Satama

  Sixt Autonvuokraus
  Eleftheriou Venizelou Square
  73200 Souda, Chania

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Kreeta Heraklion Satama

  Sixt Autonvuokraus
  Nearchou Avenue
  71307 Heraklion

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Asiantuntevaa autonvuokrausta Réthymnonista

Sixt Autovuokraamo Réthymnonissa palvelee sinua asiantuntevasti ja tarpeitasi kuunnellen. Vuokra-automme ovat turvallisia ja edustavat markkinoiden suosituimpia malleja. Kun olet löytänyt juuri sinulle sopivan autokategorian, tutustu myös lisäpalveluihimme. GPS-navigaattori helpottaa kaupungissa suunnistamista. Valitse lukuisista vakuutuksistamme sinulle sopivimmat huolettomaan ajamiseen. Asiakaspalvelijamme ovat tavoitettavissa viikon jokaisena päivänä, ja he vastaavat mielellään kysymyksiin koskien autonvuokrausta Réthymnonissa. Huomaathan varausta tehdessäsi, että voimme taata sinulle vain vuokra-autokategorian, mutta emme tiettyä automallia.

Kauniilla Kreetan saarella Sixtin vuokra-autolla

Réthymnon on kreikkalainen kaupunki sekä kunta Kreetan saarella. Réthymnon on Kreetan kolmanneksi suurin kaupunki, ja siellä asuu hieman yli 30.000 asukasta. Kaupunki rakennettiin ensimmäisen kerran jo antiikin aikaan. Yksi kaupungin kuuluisimmista nähtävyyksistä on venetsialaisten rakentama Fortezza-linnoitus, joka sijaitsee aivan keskustan tuntumassa. Muita nähtävyyksiä ovat esimerkiksi vanhakaupunki sekä Arkadin luostari, jonka saavuttaa kaupungin keskustasta noin puolessa tunnissa vuokra-autolla.

Autonvuokraus Réthymnonissa on mainio tapa tutustua tähän ihanaan Kreetan saareen. Sen ihanteellinen sijainti mahdollistaa rannoilla rentoutumisen sekä monipuoliset vesiurheilulajit. Pakkaa vain kamppeesi Sixtin vuokra-autoon ja ota suunnaksi jokin saaren upeista rannoista, kuten Damoni Beachin tai Spilies Beachin. Saarta kannattaa lähteä ihailemaan myös mereltä päin. Rantakaupungeista löytyy erilaisia veneretkiä tarjoavia yrityksiä. Voit myös suunnata saaren sisämaahan, ja suunntata ihailemaan Kotsifoun kanjonia, jonne on matkaa kaupungista vain noin 30 kilometriä. Saarella näet ja koet varmasti paljon, kun lähdet sitä tutkimaan luotettavalla Sixtin vuokra-autolla. Sixt Autovuokraamon vuokra-autot tekevät Kreetan-matkustuksesta vaivatonta, ja pääset tutkimaan saarta joustavasti sekä kiireettömästi.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service