Autonvuokraus
Samos
Piilota
Kreikka // Samos
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Samos

Sámoksen rauhallinen ja viehättävä saari sekä Sixtin autovuokraamo toivottavat sinut tervetulleeksi aurinkoiseen Kreikkaan! Kun suunnittelet matkaasi, käy tutustumassa autovalikoimaamme netissä. Onpa matkaseurueesi ja matkasi tarkoitus mikä tahansa, meiltä löydät sopivan ajoneuvon. Sixtin valikoimaan kuuluu niin luksusluokan ajoneuvoja, urheiluautoja, maastureita kuin erilaisia henkilöautojakin.

 
 • Kos Satama

  Sixt Autonvuokraus
  Akti Miaouli street
  85300 Kos

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt Autovuokraamosta Sámoksella saat myös lisälaitteet

Autonvuokraus Sámoksella on vaivatonta ja luotettavaa. Kun olet varannut vuokra-autosi etukäteen netistä, voit hakea sen heti saarelle saavuttuasi jostain toimipisteestämme, kuten lentokentältä tai Pythagoreion, Vathin tai Kokkarin kaupungeista ja palauttaa sen matkasi jälkeen sinulle sopivaan aikaan. Huomaathan, että tietyn automallin tai -merkin sijaan voit valita auton kategorian. Vuokra-autojen lisäksi tarjoamme käyttöösi lisäpalvelut, kuten luvan lisäkuljettajalle sekä vakuutuksen. Lisälaitteina voit haluta ehkäpä navigaattorin tai lasten turvaistuimet. Vuokra-auto Sámoksella vie sinut haluamiisi kohteisiin helposti, tutustu laajaan tarjontaamme jo tänään!

Ota kaikki irti vuokra-autosta Sámoksella

Kreikan Sámokselta löydät sekä idyllistä ja rauhallista maaseutua, että hieman suurempia kaupunkeja, kuten Vathi, Karlovassi ja Pytghagorion. Näissä kaupungeissa on jokaisessa on oma ostoskatunsa, josta löydät matkamuistosi. Myös ravintolatarjonta etenkin rantakaduilla on hyvä. Monissa etenkin pienemmissä kaupungeissa ei ole kuitenkaan lainkaan julkista liikennettä, joten autonvuokraus Sámoksella on ehdottomasti järkevin tapa liikkua. Näissä perinteisissä kreikkalaiskaupungeissa voit osallistua mielenkiintoisiin juhliin, kuten viinijuhlat Vathissa, kalastajien juhlat Pythagoriossa nuorten suosiossa olevat musiikkifestivaalit Ireon rannalla. Vaikka saari on pieni, sillä on 45 virallista rantaa. Osa niistä on erittäin hyvillä palveluilla varustettuja ja jotkut puolestaan erittäin syrjäisiä ja hiljaisia. Vuokra-autolla kierrät saarta ja etsit sinua miellyttävän rannan helposti. Saari on paitsi rantalomailijoiden, myös sukeltajien suosiossa. Sámoksella on myös hyvät mahdollisuudet purjelautailla, patikoida, vuorikiipeillä ja maastopyöräillä. Koska saari on huomattavasti rauhallisempi kuin tunnetut Rodos ja Kos, se on myös lapsiperheiden suosiossa. Tervetuloa, autovuokraamomme Sámoksella on valmiina palvelemaan sinua!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service