Autonvuokraus
Skala
Piilota
Kreikka // Skala
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Skala

Sixt Autovuokraamo kannattaa olla ensimmäinen kohteesi Skalassa, josta vuokra-auton haettuasi pääset saman tien tarttumaan rattiin ja suuntaamaan kohti määränpäätäsi. Toimipisteemme autovalikoimaan kuuluvat taloudelliset henkilöautot, tilaa tavaroille ja matkakumppaneillesi antavat farmarit, maastoon kuin maastoon soveltuvat nelivedot sekä korkealuokkaiset urheilu- ja avoautot. Autonvuokraus Skalassa on edullista ja helppoa, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse ja autamme sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivan ajoneuvon autokalustostamme tai jos tiedät jo, mitä etsit, voit tehdä varauksen etukäteen verkkosivuillamme, niin nouto sujuu helposti saavuttuasi Skalaan.

 
 • Kos Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Arrival Hall
  853 02 Kos

  ma. - su.08:00 - 21:30
  Juhlapyhä08:00 - 21:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Kos Satama

  Sixt Autonvuokraus
  Akti Miaouli street
  85300 Kos

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt Autovuokraamosta asiantuntevaa palvelua matkallesi Skalaan

Skala on rauhallinen, pieni kylä Kefalonian saarella Kreikassa ja se on mainio kohde vuokrata auto nähtävyyksien katseluun lähellä ja kauempana. Jos olet liikkeellä pienten lasten kanssa, lisäpalveluistamme lasten turvaistuimet ovat hyvä valinta vuokra-autoon tekemään matkanteosta turvallisempaa ja miellyttävämpää. Alueen kauniit maisemat ja merenrantatiet voivat houkuttaa vuokraamaan jonkin luksusautoistamme ja jos ajajia on kaksi, on hyvä nimetä lisäkuljettaja matkalle, jotta molemmat pääsevät kokemaan ylellisen ajokokemuksen hienoissa maisemissa. Lisäksi tarjoamme muun muassa GPS-navigaattorin ja useampia lisävakuutuksia yllättävien tilanteiden varalle ja nämä yhdessä tekevät matkastasi turvallisemman ja helpomman, oli kyseessä sitten työ- tai lomamatka. Otathan ystävällisesti huomioon, että emme voi taata tiettyä automallia varatessasi, ainoastaan autoluokan.

Skalassa autonvuokraus antaa vapauden

Kefalonian saari on Joonianmeren suurin saari ja rantaelämän lisäksi matkailijat tykkäävät harrastaa siellä sukellusta, tennistä ja patikointia, koska luonto tarjoaa hienot puitteet kaikenlaisiin liikunnallisiin aktiviteetteihin rannalla rentoutumisen lisäksi. Omalla vuokra-autolla on helppo kiertää Skalan ohella vaikka koko saari ja sen syrjäisemmätkin seudut ja tehdä matkasta todellinen elämys. Skala on yksi saaren suosituimmista lomakylistä ja vaikka se rakennettiin tuhoisan maanjäristyksen jälkeen uudelleen 50-luvulla, siellä on yhä säilynyt vanhoja raunioita, jotka ovatkin kylän nähtävyyksiä oman rannan lisäksi. Skalasta noin 40 kilometrin päästä löytyy erikoinen nähtävyys, Drogaratin luolat, jossa voi laskeutua viisi metriä maan alle ja päästä ihailemaan uskomattomia tippukiviä, joiden sanotaan olevan jopa 150 miljoonaa vuotta vanhoja. Sixtin vuokra-auto siis alle ja menoksi!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service