Autonvuokraus
Skiáthos Lentoasema
Piilota
Kreikka // Skiathos // Skiáthos Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Skiáthos Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Regional Road of Skiathos
  37002 Skiathos GR +30-2427022430
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: JSI
Aukioloajat
ma. - su.08:30 - 21:00
Juhlapyhä08:30 - 21:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Skiathoksen lentokentällä

Nauti Kreikassa Skiathoksen vehreistä maisemista omaan tahtiisi, hankkimalla vuokra-auto Sixt Autovuokraamosta Skiathoksen lentokentältä. Toimipisteemme sijaitsee aivan lentokentän tuntumassa, joten matkasi voi alkaa heti saavuttuasi. Olitpa sitten pidemmällä matkalla tai vain piipahtamassa, Sixt Autovuokraamo tarjoaa autonvuokrausta edullisesti ja turvallisesti Skiathoksen lentokentällä. Ota allesi helppo henkilöauto tai tilava farmari. Maasturi puolestaan on nappivalinta vuoristoajelua suunnittelevalle. Tarjoamme vapaat ajokilometrit, ja lisäpalveluistamme voit valita esimerkiksi suunnistusta helpottavan GPS-navigaattorin tai turvaa tuovan lastenistuimen. Huomaathan suunnitellessasi autonvuokrausta Skiathoksen lentokentällä, että Sixt takaa sinulle varaamasi autokategorian, ei tiettyä automallia.

Autonvuokraus Skiathoksen lentokentällä

Skiathoksen lentokenttä, lyhennettynä JSI, sijaitsee kahden kilometrin päässä Skiathoksen kaupungista. Alexandros Papadiamantis -nimellä tunnetulta lentokentältä siirryt näppärästi vuokra-auton kyydissä myös saaren muihin osiin majoituspaikastasi riippumatta. Sixt Autovuokraamolla on toimipiste myös Skiathoksen kaupungissa. Varaa vuokra-auto Skiathoksen lentokentältä puhelimitse tai verkkosivuillamme. Asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään, jos sinulla on kysyttävää autonvuokrauksesta Skiathoksella.

Ota kaunis Skiathos haltuusi vuokra-auto allasi

Sporadien saariryhmään kuuluva Skiathos on tunnettu upeista rannoistaan ja kreikkalaisesta elämänrytmistään. Egeanmerellä sijaitseva pittoreski saari on kiireetön lomaparatiisi. Skiathos on Kreikkaa parhaimmillaan, ja tänne tullaan ennen kaikkea rentoutumaan. Nauti kuumasta hiekasta varpaiden alla, aaltojen kohinasta ja kreikkalaisesta vieraanvaraisuudesta. Istahda kahvilaan ja tilaa vilvoittava frappe-kahvijuoma. Kun allasi on vuokra-auto, lomasi voi alkaa välittömästi.

Skiathoksen vaihtelevat maastot ja korkeuserot tarjoavat ainutlaatuisia maisemia jokaisen matkailijan makuun. Ota kohteesta kaikki irti ja hyppää Sixtin vuokra-auton rattiin. Suosituimmat rantakohteet sijaitsevat saaren kaakkois- ja luoteisosissa, ja yhteensä rantoja löytyy saarelta yli 60. Useilla rannoilla on mahdollisuus vesiurheiluun. Esimerkiksi suositulle Tsougriasin rannalle on matkaa Skiathoksen kaupungista 7 kilometriä ja sinne ajaa noin 15 minuutissa. Hengähdystaukoa kaipaavalle suosittelemme myös saaren pohjoisosan rantoja, kuten Lalariaa. Pohjoisosissa vieraillessa kannattaa piipahtaa myös Kastrolla - 1300-luvulla rakennettu linnoitus tarjoaa hulppeat näköalat ja kurkistuksen saaren historiaan. Äläkä unohda vierailla kreikkalaisissa luostareissa. Kaupungista pohjoiseen sijaitsevan Panagia Evangelistrian luostarin yhteydestä löydät myös mielenkiintoisen museon. Lähde ajelulle myös vuoristoon. Serpentiinitiet, jylhät maisemat ja viileä tuulenvire tuovat toivottua vaihtelua helteiseen kesäpäivään.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:30 - 21:00
Juhlapyhä08:30 - 21:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Skiáthos Lentoasema JSI Regional Road of Skiathos 37002 Skiathos 39.177152, 23.500621 +30-2427022430

Sixt-toimipiste Skiáthos Lentoasema JSI

Regional Road of Skiathos
37002 Skiathos
 
Puhelinnro +30-2427022430

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä