Autonvuokraus
Thassos
Piilota
Kreikka // Thassos
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Thassos

Thassoksen vehreä saari ja Sixt Autovuokraamo toivottavat sinut tervetulleeksi Kreikkaan! Voit vuokrata kauttamme niin henkilöautot, maasturit kuin farmaritkin omien tarpeidesi mukaan. Palvelumme on luotettavaa ja joustavaa. Tutustu valikoimaamme netissä ja varaa vuokra-autosi etukäteen. Näin saat ajoneuvon käyttöösi heti saarelle saavuttuasi ja palautat sen matkasi jälkeen sinulle sopivana ajankohtana.

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Meiltä saat myös lisälaitteet ja -palvelut

Sixtin autovuokraamosta Thassoksella löydät paitsi vuokra-autot, myös niiden lisätarvikkeet ja -palvelut. GPS-navigaattori auttaa sinua tutkimaan Thassoksen saarta ja sen monipuolisia nähtävyyksiä. Meiltä löydät myös lasten turvaistuimet, luvat lisäkuljettajalle sekä vakuutukset. Autokalustomme on aina uutta ja luotettavaa. Huomaathan, että tietyn automallin tai -merkin sijaan voit valita vuokra-auton kategorian. Vuokra-auto Thassoksella antaa matkaasi joustavuutta ja voit itse päättää omista aikatauluistasi lomallasi. Hintamme ovat kilpailukykyiset ja palvelumme joustavaa. Autonvuokraus Thassoksella on helppoa ja vaivatonta, tervetuloa asiakkaaksemme!

Ota kaikki irti vuokra-autosta Thassoksella

Kreikan Thassos on maan pohjoisin, pieni ja vehreä saari, jossa vallitsee aito kreikkalainen tunnelma. Saarella on lukuisia turkoosia vettä lainehtivia lahdenpoukamia ja muutama Kreikan parhaista hiekkarannoista. Saarella on ollut asutusta jo vuonna 600 eKr., mikä tekee siitä mielenkiintoisen historiallisen kohteen. Thassoksen pääkaupungista Limenasista löydät antiikin aikaisen teatterin ja kauppatorin. Torilta hankit herkullisia paikallistuotteita tuliaisiksi. Saaren ympäri pääsee ajamaan noin 100 kilometrin pituista tietä, ja autonvuokraus Thassoksella onkin ehdottomasti paras tapa nähdä tätä vehreää saarta. Autoillessa voit poiketa haluamillesi rannoille ja poiketa pieniin perheiden pitämiin tavernoihin. Näissä pääset maistamaan aidointa kreikkalaista ruokaa feta-juustoineen, oliviiöljyineen ja erilaisine kalaruokineen. Jos poikkeat reitiltä vuoristoon päin, löydät pieniä kyliä ja upeita näköalapaikkoja. Kylistä löydät myös edullisia majoituspaikkoja. Saarella on myös kolme leirintäaluetta, joissa voi telttailla. Yksi saaren hienoimpia kohteita on luonnon oma uima-allas Giola lounaisrannikolla. Paikka sijaitsee muutaman kilometrin päässä päätieltä, mutta ottamalla alle vuokra-auton autovuokraamostamme Thassoksella pääset perille ja vietät rauhallisen päivän tässä eksoottisessa kohteessa.

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service