Autonvuokraus
Vartholomio
Piilota
Kreikka // Vartholomio
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Vartholomio

Sixt Autovuokraamo Vartholomiónissa helpottaa matkantekoasi. Vuokraa auto tarpeidesi mukaisesti laajasta vuokra-autovalikoimastamme, joka sisältää erikokoisia henkilöautoja, katumaastureita ja jopa urheiluautoja. Auton vuokraat helpoiten vuokraamomme verkkosivujen kautta tai suoraan asiakaspalvelustamme puhelimitse. Tutustu valikoimaamme ja valitse itsellesi parhaiten sopiva vaihtoehto.

 
 • Zákynthos Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Odos Aerodromiou
  29100 Zakynthos

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Zákynthos Satama

  Sixt Autonvuokraus
  Lomvardou street 25
  29100 Zakynthos

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Vartholomiónin Sixt Autovuokraamo

Sixt Autovuokraamosta Vartholomionista löydät kattavan valikoiman vuokra-autoja kilpailukykyisin hinnoin. Vuokra-automme ovat useimmiten tunnetuimpien automerkkien uusimpia malleja. Parhaiten tarkoitukseesi sopivan vuokra-auton lisäksi voit lisätä varauksellesi lisävarusteita. Valitse varauksellesi esimerkiksi navigaattori, jolloin voit tutustua lähialueisiin vuokra-autollasi ilman pelkoa eksymisestä. Tai jos matkustat lasten kanssa, niin Sixt Autovuokraamosta voit lisätä varauksellesi turvaistuimet. Tarkasta lisäpalveluiden ajantasainen saatavuus varausta tehdessäsi. Huomioithan, että Sixt Autovuokraamo voi taata vain tietyn autokategorian, ei tiettyä merkkiä tai mallia. Valikoimaamme ja lisäpalveluihimme tutustumalla saat varmasti rakennettua itsellesi sopivimman vuokra-auto -paketin. Autovuokraamomme Vartholomionissa palvelee sinua aina ammattitaidolla.

Vartholomiónin lähirannat ja paljon muuta

Vartholomión on pieni, noin 3 600 asukkaan kaupunki Kreikassa, Peloponnesoksen niemimaan länsiosassa, noin viiden kilometrin päässä Joonianmeren rannasta. Kaupungissa liikut helpoiten Sixt Autovuokraamon vuokra-autolla. Nappaa vuokra-auto alle ja tutustu kaupungin kahteen mahtavaan kirkkoon ja niiden liepeillä sijaitseviin ravintoloihin ja paikalliseen toriin. Rantaa kaipaaville suosittelemme siirtymään noin vartin tai vajaan viidentoista kilometrin päässä sijaitsevan Kyllinin satamakaupungin rannoille viihtymään. Matkan taitat helposti vuokra-autollasi ja rantaviivaa riittää ajella pidemmäksikin aikaa. Kyllinistä pääset lautalla myös Zakynthokselle. Lähialueen kulttuurinähtävyyksistä tunnetuin lienee Chlemoutsin keskiaikainen linna, joka on rakennettu alun perin jo vuonna 1220. Sinne ajelet noin 15 minuutissa. Ostosmahdollisuuksia halajavalle suuntima kannattaa ottaa Pyrgokseen, joka on reilun 30 kilometrin päässä oleva Eliksen hallintoalueen pääkaupunki. Pyrgoksesta löydät myös mielenkiintoisen nähtävyyden, nimittäin Pyrgos Dirou Caves -tippukiviluolat, joissa tiedetään olleen asutusta jo 3.000-4.000 vuotta ennen ajanlaskumme alkua. Tippukiviluolilla toimii myös museo, jossa voi tutustua neoliittisen kauden työvälineisiin ja muihin alueelta löydettyihin esineisiin. Tippukiviluolille pääset kätevästi Sixt Autovuokraamosta vuokraamasi auton avulla ja saat enemmän matkastasi irti, kun voit tutustua lähialueisiin ihan omaan tahtiin.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service