Autonvuokraus
Vrachasi
Piilota
Kreikka // Vrachasi
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Vrachasi

Autonvuokraus Vrachasissa Sixt Autovuokraamosta on helppoa ja sujuvaa, kun tutustut jo ennalta autovalikoimaamme verkkosivuillamme ja teet varauksen, jolloin sinun tarvitsee vain noutaa vuokra-auto lähimmästä toimipisteestä. Vrachasia lähimmät vuokrauspisteet löytyvät Kreetalta, useampia sen pääkaupungista Heraklionista. Riippuen käyttämästäsi vuokrauspisteestä vuokra-autokalustoomme kuuluvat taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit suuremmalle tavara- tai ihmismäärälle, vaikeisiinkin ajo-olosuhteisiin sopivat maasturit sekä ylelliset urheilu- ja avoautot. Ole yhteydessä luotettavaan asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua mielellään valitsemaan matkasi tarkoitusta varten sopivimman ajoneuvon.

 
 • Kreeta Heraklion Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Kazantzakis Airport
  71500 Heraklion

  ma. - su.07:00 - 00:30
  Juhlapyhä07:00 - 00:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Kreeta Heraklion Satama

  Sixt Autonvuokraus
  Nearchou Avenue
  71307 Heraklion

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt Autovuokraamon asiantunteva palvelu auttaa matkaan

Vuokra-auto on kätevä tapa liikkua paikasta toiseen, koska mukaan saa aina haluamansa matkatavarat, pysähtyä voi missä haluaa ja pääsee näkemään paikkoja ja seutuja, joita ei joukkoliikenteellä voisi tavoittaa. Tarjoamme erilaisia lisäpalveluita vuokra-autoosi, jotta matkastasi tulisi entistä joustavampaa ja sujuvampaa. GPS-navigaattori opastaa oikeaan osoitteeseen eikä eksymisestä tarvitse huolehtia, ja matkailijalle, joka mielellään varautuu kaikkeen, meiltä löytyy myös lisävakuutuksia, joilla voi hankkia mielenrauhan yllättävien tilanteiden varalta. Perheelliset arvostavat turvallisia lastenistuimia ja lisäkuljettajan nimeäminen on paikallaan, jos seurueesta löytyy muita ajohaluisia ja ajomatkasta on suunniteltu pidempää. Kun varaat vuokra-autoa, otathan ystävällisesti huomioon, että emme voi taata tiettyä automallia, ainoastaan autoluokan.

Vuokraamalla auton Vrachasissa näet enemmän

Vrachasi on pieni merenrantakaupunki Peloponnesoksen niemimaalla Etelä-Kreikassa, 12 kilometrin päässä Korintista ja alle kolmen kilometrin päässä Evaggelistrian kylästä, jonka bysanttilainen Agios Nicolaoksen kirkko on kuuluisa nähtävyys. Kaupungilla on oma ranta, joka on alueen suosituin, mutta jos haluat suunnata vuokra-autollasi kauemmas, vain kuuden kilometrin päästä löytyy Lechaion ranta. Korintti oli antiikin Kreikan tärkeimpiä kaupunkeja ja siellä pääsee tutustumaan arkeologiseen alueeseen, joka valottaa paikan merkityksellistä historiaa. Voit ajella myös seudun muille arkeologisille alueille, kuten alle 10 kilometrin päässä sijaitsevaan Kiatoon tai noin 50 kilometrin päässä olevaan Mykeneen, jossa on Kreikan merkittävin mykeneläinen palatsi ja sen läheisyydessä arkeologinen museo. Autonvuokraus Vrachasissa voi siis viedä sinut niin rantaelämän äärelle, historian havinaan kuin maisemien ihailuun, joten ota rohkeasti yhteyttä Sixtin asiakaspalveluun ja varaa vuokra-auto!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service