Autonvuokraus
Zákynthos Satama
Piilota
Kreikka // Zakynthos // Zákynthos Satama
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Zákynthos Satama: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Lomvardou street 25
  29100 Zakynthos GR +30-2695024212
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: ZTHC01
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Zákynthos Satama auttaa sinut matkaan

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Zákynthos Satamassa tarjoaa joustavat aukioloajat, ensiluokkaisia vuokra-autoja sekä ystävällistä palvelua. Palvelupisteemme sijaitsee heti satamalaiturin vieressä. Kun astut laivalta kuivalle maalle, olet melkein jo ovella! Keskustaan täältä on matkaa kävellen 15 minuuttia ja autolla vain muutama minuutti. Jos saavut satamaan lentokentän suunnalta, olet perillä noin varttitunnissa. Satamasta on lyhyt matka keskustan hotelleihin ja ravintoloihin. Suositut lomakohteet ja rannat, kuten esimerkiksi Gerakas, Dafni ja Alykes, ovat kaikki noin puolen tunnin ajomatkan päässä. Saaren luoteisrannikolle, jossa sijaitsee kuuluisa Navagion ranta, kestää noin tunnin.

Vuokra-auto Zákynthoksella on miltei välttämätön, mikäli haluat nauttia henkeäsalpaavista maisemista ja vierailla nähtävyyksillä ja rannoilla eri puolilla saarta. Me Sixtillä haluamme tehdä auton vuokraamisesta sujuvampaa ja matkailusta mukavampaa! Vuokra-auton nouto ja palautus Zákynthos Sataman Sixt Autovuokraamoon onnistuvat myös aukioloaikojen ulkopuolella. Tiesitkö, että voit myös muuttaa varaustasi tai jopa perua sen, kun valitset maksun vasta noudettaessa?

Helppoa ja nopeaa autonvuokrausta Sixtiltä

Löydät varmasti mieleisesi vuokra-auton Sixt Autovuokraamo Zákynthos Sataman monipuolisesta valikoimasta. Tarjoamme vain uusia malleja tunnetuilta automerkeiltä. Opelin luotettava sedan vie sinut kaupungista toiseen ja rannalta seuraavalle. Kun haluat tehdä vaikutuksen matkaseuraasi, valitse käyttöösi vuokra-auto premium-luokasta. Virtaviivainen Audi tarjoaa ajomukavuutta ja kääntää ohikulkijoiden päät. Sisämaan vuoristoisilla teillä puolestaan alla on hyvä olla Dacian jykevä maasturi.

Verkkosivuillamme ja mobiilisovelluksellamme voit tutustua tarkemmin Zákynthos Sataman palvelupisteen valikoimaan ja tehdä varauksen. Otathan huomioon, että emme valitettavasti voi luvata tiettyä automerkkiä, vaan ainoastaan autokategorian. Sixtin lisäpalveluilla teet ajamisesta entistä miellyttävämpää. Navigaattori pitää huolen siitä, että löydät perille. Vakuutus kolarin tai varkauden varalta tuo lisäturvaa. Erilaiset lastenistuimet pitävät huolen perheen pienimmistä. Suosittelemme jakamaan ajamisen lisäkuljettajan kanssa, jotta pääset itsekin välillä rentoutumaan ja nauttimaan maisemista!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Zákynthos Satama ZTHC01 Lomvardou street 25 29100 Zakynthos 37.779806, 20.902566 +30-2695024212

Sixt-toimipiste Zákynthos Satama ZTHC01

Lomvardou street 25
29100 Zakynthos
 
Puhelinnro +30-2695024212

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service