Autonvuokraus
Pula
Piilota
Kroatia // Pula // Pula
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Pula: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Verudela 17
  52100 Pula HR +385-52555765
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: PUYC01
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00
 
 24 h palautus

Vuokra-autolla Pula ja Kroatian rannikko tutuiksi

Kun matkasti suuntautuu Kroatian Pulaan, valitse ohjelmaasi autonvuokraus sekä matkustustavaksesi Sixt Autovuokraamo Pulan luotettava vuokra-auto. Laajasta vuokra-ajoneuvojen valikoimastamme löydät näppärät henkilöautot, tilavammat farmarit, moneen ympäristöön sopeutuvat katumaasturit sekä avoautot, joiden kyydissä nautit Kroatian rannikon maisemista parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi valikoimastamme löytyy minibusseja suuremmalla seurueella matkustaville, ja niistä suurimpien kyytiin mahtuu jopa yhdeksän matkustajaa. Luksusta ja ainutlaatuista ajokokemusta metsästäville on tarjolla Premium-luokassamme useita vaihtoehtoja.

Pulan toimipisteemme sijaitsee Verudelassa lukuisten hotelleiden ympäröimänä, joten sen sijainti on erityisen edullinen alueella majoittuvilla matkailijoille. Myöskään Pulan keskusta ei ole kaukana, ja matkaa sinne kertyy täältä alle neljä kilometriä. Vuokra-autolla tutustut mukavasti sekä Pulan historiallisiin nähtävyyksiin, erinomaiseen ravintolatarjontaan että kaupungin ulkopuolelta löytyviin rantoihin tai jatkat matkaasi muualle Kroatiaan.

Sixt tarjoaa asiantuntevaa autonvuokrausta Pulassa

Kun valitset autonvuokrausasiointiin Pulan Sixt-toimipisteen, saat rahallesi vastinetta. Hyvin varustellut vuokra-automme tarjoavat sinulle luotettavan ja mukavan tavan matkustaa kohteesta toiseen. Niiden kyydissä nautit myös erilaisesta vapaudesta kuin muissa matkustusmuodoissa, kun et ole sidottu junien tai linja-autojen aikatauluihin. Kaikkiin vuokra-autoihimme kuuluvat myös vapaat ajokilometrit, joten et ole myöskään sidottu matkan pituuden suhteen. Lisäksi kattavan lisäpalveluvalikoimamme ansiosta voit personoida valitsemastasi vuokra-autosta juuri sinun henkilökohtaisiin tarpeisiisi sopivan.

Aiotko matkustaa vuokra-autolla perheen kanssa? Valitse silloin vuokra-autoosi oikean kokoiset lasten turvaistuimet tai -kaukalot. Onko matkassa useampikin innokas kuski? Lisää silloin varaukseen haluamasi määrä lisäkuljettajia, ja halukkaat kuljettajat voivat vuorotella ratin takana ja jakaa ajonautinnon. Tarkemmat tiedot näistä ja muista lisäpalveluistamme löydät varauksen yhteydessä. Oikeilla lisäpalveluilla teet matkastasi mahdollisimman huolettoman. Huomaathan varausta tehdessäsi, että varauksen yhteydessä voit valita toivomasi lisäpalvelut ja autokategorian, mutta emme voi taata käyttöösi tiettyä automerkkiä tai -mallia.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Pula PUYC01 Verudela 17 52100 Pula 44.836583, 13.839152 +385-52555765

Sixt-toimipiste Pula PUYC01

Verudela 17
52100 Pula
 
Puhelinnro +385-52555765

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service