Autonvuokraus
Al-Ardiya
Piilota
Kuwait // Al-Ardiya
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Al-Ardiya

Sixtin Autovuokraamo on oiva valinta, kun haluat tutustua Al Ardiyaan ja Kuwaitiin turvallisesti ja viihtyisästi! Autonvuokraus ulkomailla voi jännittää, mutta meiltä saat aina huippuluokkaisen palvelun ja autokaluston niin Al Ardiyassa kuin muissakin kohteissamme, joten voit vuokrata ajoneuvosi hyvillä mielin. Autokalustomme on keskimäärin vain kolme kuukautta vanhaa ja valikoimamme on kattava ja laadukas, joten pääset valitsemaan varmasti sinulle mieleisen, luotettavan vuokra-ajoneuvon. Vuokraus kauttamme on sujuvaa niin verkkosivustollamme kuin kohteessa, ja asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään, jos pulmatilanne sattuisi yllättämään.

 
 • Kuwait Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Arrival Hall, Basement
  13001 Farwaniyah

  ma. - su.00:00 - 24:00
  Juhlapyhä00:00 - 24:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Kuwait City/The Avenues Mall

  Sixt Autonvuokraus
  Fifth Ring Road
  . Kuwait City

  ma. - la.10:15 - 21:45
  su.09:15 - 21:45
  Juhlapyhä11:00 - 21:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Kuwait City/Jumeirah Hotel

  Sixt Autonvuokraus
  Al Ta'awun Street
  13036 Kuwait City

  ma. - su.09:00 - 24:00
  Juhlapyhä09:00 - 24:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Salmiya/The Regency Hotel

  Sixt Autonvuokraus
  Al Bidea, 25 Al Ta'awen St
  22012 Salmiya

  ma. - su.07:30 - 21:00
  Juhlapyhä07:30 - 21:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autonvuokraus Al Ardiyassa auttaa sinut sutjakasti kohteesta toiseen

Kun saavut Kuwaitiin, suosittelemme pistäytymään Sixtin Autovuokraamossa ja pääset aloittamaan matkasi Al Ardiyaan näppärästi. Al Ardiyaa lähin toimipisteemme on Kuwait City The Avenues Mallissa, mutta voit toki valita jonkin muun toimipisteemme, jos se sopii matkasuunnitelmiisi paremmin. Jos olet reissussa perheen kanssa tai työmatkalla, tarjoamme käyttöösi laadukkaat henkilöautot ja farmarit, joilla perheesi ja matkatavarasi matkustavat turvallisesti kanssasi. Löydät meiltä myös maasturit, jos olet suuntaamassa vaikeakulkuisemmille tieosuuksille. Urheiluautolla etenet vauhdikkaasti paikasta toiseen, ja avoautolla saat matkaasi mukavasti ylellisyyden tunnelmaa. Pyydämme ystävällisesti ottamaan huomioon, että emme voi taata ajoneuvon merkkiä, vain kategorian. Tutustu hyödyllisiin lisäpalveluihimme sujuvoittaaksesi matkaasi, kuten esimerkiksi internet tai kuljettajapalvelu, jos tarvitset tauon ajovuorosta. Me Sixtillä haluamme tarjota asiakkaillemme parasta, jotta matkastasi tulee paras mahdollinen.

Vuokra-autolla pääset kokemaan Al Ardiyan ja Kuwaitin syvemmin

Al Ardiya on kaupunki Farwaniyan kuvernoraatissa Kuwaitissa ja pääkaupungista Kuwaitista vain noin 15 kilometrin päässä. Se sijaitsee aivan maan kansainvälisen lentoaseman vieressä, joten sieltä on näppärä hurauttaa kentälle. Kuwaitin eläintarha on varmasti lapsiperheille mielenkiintoinen kohde, ja shoppailijoille puolestaan on viimeisintä muotia tarjoavia ostoskeskuksia. Hyppää vuokra-auton rattiin ja lähde tutustumaan Kuwaitin pääkaupunkiin, jossa voit ihastella esimerkiksi Kuwait Towers -vesitorneja, Seifin palatsin puutarhoja tai käydä Grand Mosque -moskeijassa. Salmiyan rantakaupungissa voit vaikkapa käydä snorklaamassa Kuwaitinlahdella. Maan pienuuden ansiosta periaatteessa kaikki mielenkiintoiset kohteet ovat kohtuullisen ajomatkan päässä!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service