Autonvuokraus
Salmiya
Piilota
Kuwait // Salmiya
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Salmiya

Autonvuokraus Salmiyassa onnistuu ensiluokkaisesti ja laadulla Sixtin Autovuokraamossa! Olitpa etsimässä henkilöautoa, maasturia tai jotakin muuta, laajasta autovalikoimastamme löydät varmasti makuusi ja tarpeisiisi sopivan vuokra-ajoneuvon, jolla lähteä tutkimaan tätä upeaa, aavikkomaista maata. Vuokra-autolla tutustut kohteisiin mukavasti omassa aikataulussasi, eikä sinun tarvitse murehtia taksitolpan löytämisestä tai ahtautua kuumaan turistibussiin. Pidämme vuokra-autokalustomme aina ensiluokkaisessa kunnossa, jotta sinä pääset turvallisesti perille. Vuokraus kauttamme sujuu helposti niin netissä, paikan päällä kuin mobiilisovelluksellamme.

 
 • Salmiya/The Regency Hotel

  Sixt Autonvuokraus
  Al Bidea, 25 Al Ta'awen St
  22012 Salmiya

  ma. - su.07:00 - 24:00
  Juhlapyhä07:00 - 24:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autonvuokraus Salmiyassa on turvallista ja luotettavaa Sixtillä

Jos etsit taloudellista henkilöautoa tai farmaria kuljettamaan sinua matkallasi turvallisesti paikasta toiseen, käänny Autonvuokraamomme puoleen Salmiyassa ja autamme sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan ajoneuvon. Löydät myös vuokra-autovalikoimastamme varmat ja luotettavat maasturit, jos sellainen sopii käyttötarkoituksiisi tai mieltymyksiisi paremmin. Vauhtia taipaleelleen kaipaaville tarjoamme kalustostamme upeita urheiluautoja, ja pientä ylellisyyden hurmaa etsiville meillä on tarjolla viehättäviä avoautoja. Muutokset ja peruutukset saat kauttamme maksutta, kuten myös vapaat kilometrit, ja voit valita laadukkaita lisäpalveluitamme tekemään matkastasi vielä mukavamman. Voit valita varaukseesi esimerkiksi lastenistuimen, turvakaukalon, navigaattorin tai lisäkuljettajan. Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että Sixt ei pysty lupaamaan vuokra-auton mallia, vain kategorian.

Vuokra-autolla koet Salmiyan parhaat puolet näppärästi ja helposti

Salmiya on Hawallin kuvernoraatissa sijaitseva kaupunkialue Kuwaitissa Persianlahden rannalla. Paikallisiin nähtävyyksiin kuuluu muun muassa merenkulkumuseo ja etenkin lasten mieleen oleva Abdullah Alsalemin kulttuurikeskus. Vesiurheilun ystävät pääsevät snorklaamaan ja sukeltamaan Kuwaitinlahdella, ja shoppailijalle puolestaan löytyy useita upeita ostoskeskuksia. Autonvuokraus on Salmiyassa ehdottomasti suositeltavaa, jotta pääset kätevästi tutustumaan myös maan pääkaupunkiin Kuwait Cityyn, joka sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä. Käy ihailemassa Bayanin palatsia ja sen kasvitieteellisestä puutarhaa, Grand Mosquen moskeijassa tai hengähdä hetken luonnon rauhassa Al Shaheedin puistossa. The Avenuesin ostoskeskus on kuuluisa upeudestaan, kun taas Kuwait Towersin vesitornit ovat tunnettu maamerkki ja nähtävyys. Perheen pienimpiä ja eläinystäviä ihastuttaa varmasti Kuwaitin eläintarha. Anna Sixtin auttaa sinua kokemaan Kuwaitin parhaat puolet matkallasi.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service