Auton vuokraus maassa Kypros

 

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Kypros

Suosituin kohteessa Kypros

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Larnaca Lentoasema alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Tutustu kohdemaahan Kypros

Sixt autonvuokraus Kyproksella

Sixt autonvuokraus Kyproksella

Autonvuokraus Kyproksella, kauniilla, monipuolisella ja näppärän pienikokoisella saarella sujuu vaivattomasti Sixtiltä, eräältä maailman suurimmalta autonvuokrausfirmalta.Toimipisteitämme löytyy ympäri Kyprosta, niin Paphokselta (Pafos), Protarasista, Larnacasta, Limassolista kuin Strovoloksestakin. Vuokra-autovalikoimamme kaikissa saaren toimipisteissämme Strovolosta lukuunottamatta kattaa näppärät henkilöautot ja farmarit, maastoajossa voittamattomat maasturit sekä upeat urheilu- ja avoautot. Strovoloksen valikoimasta sen sijaan löydät henkilöautot, farmarit sekä maasturit, mitkä ovatkin oivia menopelejä saaren monipuolisessa maastossa.Ennen kuin valitset vuokra-autosi autovuokraamostamme Kyproksella, kiinnitä huomiota siihen, että emme voi taata vuokra-autoistamme tiettyä mallia tai merkkiä, vaan ainoastaan valitsemasi kategorian mukaisen vuokra-auton.
Vuokra-autolla Kyproksella

Vuokra-autolla Kyproksella

Kyproksen liikenteestä tärkein muistettava seikka on se, että saarella on vasemmanpuoleinen liikenne ja ohitus tapahtuu oikealta. Lisäksi paikallisten käyttäytyminen liikenteessä saattaa olla arvaamatonta, eikä esimerkiksi nopeusrajoituksia välttämättä noudateta. Nopeusrajoitukset kuitenkin ovat varsin alhaisia, taajama-alueilla yleensä noin 30-50 km/h, isommilla teillä usein 70 km/h ja moottoriteillä 100 km/h.Saaren moottoritiet ovat varsin hyvässä kunnossa, mutta kylä- ja vuoristotiet saattavat olla hyvinkin kapeita, eikä kaikilla vuoristoteillä myöskään ole kelvollisia turva-aitoja. Lisäksi suunnistaminen saattaa olla vaikeaa pelkkien tiekylttien perusteella, sillä niitä ei välttämättä edes ole. Tästä syystä navigaattori onkin suositeltava lisälaite - sen voit hankkia lisäpalveluna Sixtiltä autonvuokrauksesi yhteydessä.Kannattaa myös huomioida, että ajovalojen tulee olla autossa päällä puoli tuntia ennen auringonnousua ja puoli tuntia auringonlaskun jälkeen.
Autonvuokraus Kyproksella kannattaa

Autonvuokraus Kyproksella kannattaa

Autonvuokraus Kyproksella todellakin kannattaa, sillä suhteellisen pienikokoisen saaren kiertää vuokra-autolla helposti. Jos esimerkiksi käytät autovuokraamomme Kyproksen Pafoksen, Larnacan tai Limassolin toimipistettä, voit helposti jatkaa matkaasti näistä eri puolilla saaren rannikkoa sijaitsevista kaupungeista pitkin upeita näköaloja tarjoavia rannikkoteitä. Edellämainituista kaupungeista nykyaikainen kaunis pikkukaupunki Pafos on suosittu satamakaupunki saaren lounaisrannikolla, Larnaca ja saaren toiseksi suurin kaupunki sekä ehdottomasti vilkkain matkailukohde Limassol taas sijaitsevat etelärannikolla.Ehdottomasti vierailun arvoinen on myös saaren kaakkoisosassa sijaitseva Protaras - mistä myös löydät toimipisteemme. Kaupunki on kasvattamassa suosiotaan jatkuvasti ja se sijaitsee hieman sivussa saaren isommista kaupungeista tarjoten matkailijoille usein kaivattua rauhaa.Vuokra-autolla pääset myös nopeasti hurauttamaan tiesi rannikolta saaren pääkaupunkiin Nikosiaan saaren keskiosiin ja helposti matka taittuu myös upeaan Troodos-vuoristoon, missä sijaitsee esimerkiksi lukuisia idyllisiä pikkukyliä ja missä maisemat ovat suorastaan henkeäsalpaavia.Vuokra-autolla matka Kyproksella taittuukin helposti ja vaivattomasti yhdenkin päivän aikana saaren toiselta puolelta toiselle puolelle.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa maassa Kypros

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Kypros?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Kypros sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Kypros.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Kypros?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 508 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Kypros

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Kypros?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Kypros?

Tutustu toimipisteisiimme kohdemaassa Kypros

Näytä lisää

Tutustu lentokenttämme sijainteihin kohdemaassa Kypros

Näytä lisää