Auton vuokraus toimipisteestä Paphos

 

Ohjeet toimipisteeseen Paphos

Osoite

Tombs of the Kings Ave. 58, 8046 Paphos, Kypros
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 13:00 16:00 - 18:00
La
08:00 - 13:00
Yleiset vapaapäivät
08:30 - 13:00

Palvelumme toimipisteessä Paphos

Sixt Autovuokraamo Paphos toivottaa sinut tervetulleeksi Kyprokselle

Sixt Autovuokraamo Paphos toivottaa sinut tervetulleeksi Kyprokselle

Ota allesi Sixtin laadukas vuokra-auto Paphosin Sixt Autovuokraamosta ja nauti matkustamisen helppoudesta ja mukavuudesta, mikä on mahdollista vain sisällyttämällä matkaohjelmaan autonvuokraus. Vuokra-autolla liikkuessasi et tuhlaa aikaa julkisen liikenteen odotteluun ja aikataulujen selvittelyyn, vaan matkustat minne haluat silloin kun sinulle sopii. Vuokra-autossa myös matkatavarat, rantatarvikkeet tai tuliaisostokset kulkevat tarvittaessa kätevästi mukana. Kun vuokraat autosi meiltä, saat käyttöösi rajattoman määrän ajokilometrejä, joten voit huoletta nauttia Kyproksella ajamisesta ilman huolta lisämaksuista. Et löydä hinnoistamme muitakaan piilokuluja. Lisäksi osaava ja ystävällinen asiakaspalvelumme on tavoitettavissasi viikon kaikkina päivinä.Toimipisteemme Paphoksessa palvelee sinua rannikon tuntumassa lähellä Lighthouse Beachin rantaa. Myös Paphoksen vanha kaupunki on kävelymatkan päässä toimipisteeltämme. Monet kaupungin hotelleista ja loma-asunnoista sijaitsevat lähietäisyydellä, joten vuokra-auton noutaminen toimipisteeltä on erittäin kätevää. Suuntaa siis varaussivullemme ja varaa käyttöösi laadukas vuokra-auto Paphosin Six Autovuokraamosta.
Nauti matkastasi hyvin varustellun vuokra-auton kyydissä

Nauti matkastasi hyvin varustellun vuokra-auton kyydissä

Kun valitset Sixtin autonvuokraukseen Paphosissa, pääset nauttimaan uusien, hyvin varusteltujen vuokra-autojen tuomasta ajo- ja matkustusmukavuudesta. Vuokra-automme on valittu useiden huippuvalmistajien uutuusmalleista, ja löydät valikoimastamme ajoneuvoja muun muassa Audilta, Skodalta ja Volkwagenilta. Otathan kuitenkin huomioon, että voit varauksen yhteydessä valita ainoastaan autokategorian, et tiettyä merkkiä tai mallia.Autokategorian valinnan lisäksi pääset varauksen yhteydessä valitsemaan valikoimastamme lisäpalveluja, joiden avulla voit muokata vuokra-autopaketista juuri sinun näköisesi. Suosittelemme esimerkiksi wifi hotspot -palvelua, jonka ansiosta internetyhteys on käytettävissäsi koko matkasi ajan, sekä erinomaisia GPS-navigaattoreitamme, jotka tekevät oikeiden reittien löytämisestä helppoa ja säästävät sinut ja matkaseurasi kartanlukemiseen liittyviltä erimielisyyksiltä. Perheellisten kannattaa tutustua valikoimamme lastenistuimiin ja vauvan kaukaloihin. Tarkemmat tiedot lisäpalveluistamme löydät varauksen yhteydestä, ja asiakaspalvelumme kertoo sinulle tarvittaessa lisää ja vastaa mahdollisiin kysymyksiisi koskien autonvuokrausta Paphosissa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Paphos

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Paphos.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Paphos?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Paphos?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Paphos syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 45 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Paphos

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Paphos?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Paphos

Näytä lisää