Autonvuokraus
Jdeideh
Piilota
Libanon // Jdeideh
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Jdeideh

Sixt Autovuokraamo Jdeidehin kaupungissa Libanonissa tarjoaa edullista ja turvallista autonvuokrausta, kun tarvitset vuokra-autoa tässä historiallisessa kohteessa. Autovalikoimastamme löydät sopivat ajoneuvot niin lomalle kuin työmatkoillekin. Valitse taloudellinen henkilöauto, tilava farmari, vaativaan ajoon sopiva maasturi tai avoauto, kun haluat matkustaa tyylillä. Sixtin kautta vuokraus on helppoa! Autokalustomme Jdeidehissä kattaa tunnetuimpien merkkien uusimmat mallit.

 
 • Beirut Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Beirut Airport
  2048-4402 Beirut

  ma. - su.00:00 - 24:00
  Juhlapyhä00:00 - 24:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Beirut Corniche El Mazraa

  Sixt Autonvuokraus
  Corniche Almazraa, Main Road
  20484402 Beirut

  ma. - pe.09:00 - 19:00
  la.09:00 - 17:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autonvuokraus Jdeidehissä käy kätevästi

Vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta Jdeidehissä! Olemme luotettava ja asiantunteva yritys, joka haluaa tehdä matkustuksesta mukavaa ja joustavaa. Tarjoamme laajan valikoiman automalleja sekä kattavat lisäpalvelut juuri sinun tarpeisiisi sopien. Kaikki vuokra-automme Jdeidehissä ovat ilmastoituja ja automaattivaihteisia. Kun suunnittelet autonvuokrausta Jdeidehissä ensimmäistä kertaa, suosittelemme lisäpalveluista GPS-navigaattoria. Edullinen lisäkuljettajapalvelu varmistaa mukavan ja sujuvan ajon ryhmässä matkustaville, kun kuskia voi vaihtaa joustavasti. Perhelomille tarjoamme eri ikäisille sopivat lastenistuimet, joissa on turvallinen Isofix-kiinnitys.

Vuokra-auton hintaan kuuluu kolarivakuutus, jonka omavastuuosuutta voi pienentää lisämaksusta. Myös muita käytännöllisiä lisävakuutuksia, kuten varkausvakuutus tai henkilövahinkovakuutus, voit valita vuokra-auton varausvaiheessa. Huomaathan vuokra-autoa varatessasi, että takaamme halutun autokategorian, emme tiettyä automallia. Asiakaspalvelijamme auttavat sinua viikon jokaisena päivänä, joten ethän epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulla herää kysyttävää autonvuokrauksesta Jdeidehissä.

Sixtin vuokra-autolla Jdeidehissä

Jdeideh on kaupunki Libanonissa, Matnin piirikunnassa, ja siellä voit nauttia monipuolisesta historiasta, ruokaravintoloista ja ostosmahdollisuuksista kätevästi Sixt vuokra-auto allasi. Jdeidehin välittömästä läheisyydestä löytyvät myös Bauchriehin ja Sed el Bauchriehin alueet, ja näissä kolmessa kaupungissa asukkaita on yhteensä noin 160 000. Jdeidehissä on lukuisia kauppakeskuksia, jotka tarjoavat jokaiselle jotakin, luksustuotteista lähjtien aina budjettishoppailijan tarpeisiin.

Lähes koko Libanonin rantaviivan mittaista Sea Side Roadia ajellessa voit pysähtyä mieleisiin maisemakohteisiin, pistäytyä ostoksille tai nauttia paikallisista herkuista. Jdeidehin kaupungin tuntumasta löydät myös hulppeat arkeologiset kohteet Jdeideh I, II ja III, joihin voit suunnitella ikimuistoisen kierroksen vuokra-autolla. Lasten kanssa matkustaville kaupungilla on tarjota Don Gassia Park, viihdyttävä huvipuisto, joka tarjoaa tekemistä takuulla koko päiväksi, ja jonne hurauttaa vuokra-autolla noin 5-10 minuutissa. Jdeideh on myös tärkeä liike-elämän keskus, ja myös työmatkailija liikkuu kaupungissa vaivattomimmin vuokra-autolla.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service