Autonvuokraus
Tripoli Al-Mansora
Piilota
Libya // Tripoli // Tripoli Al-Mansora
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Tripoli Al-Mansora: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Jamhuria 02
  12 Tripoli LY +218-21-3345499
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: TIPC01
Aukioloajat
ma. - to.08:30 - 17:00
la. - su.08:30 - 17:00
Juhlapyhä08:30 - 17:00
 
 

Sixt tarjoaa edullista ja monipuolista autonvuokrausta Tripoli Al-Mansoran toimipisteellä, joka sijaitsee aivan Tripolin keskustassa. Tänne suuntaat kätevästi vanhasta kaupungista vain 15 minuutissa ja ranta-alueen suosituilta hotellialueilta 10 minuutissa. Saavu Sixtille esimerkiksi tripolilaisen minibussin kyydissä, joka kulkee säännöllisesti keskustan alueella. Toimipisteemme sijaitsee useiden isojen teiden risteyskohdassa, ja täältä pääset jatkamaan helposti esimerkiksi moottoriteille Al-Shat Roadi sekä Second Ring Road. Meillä on tarjota Tripoli Al-Mansorassa vuokra-autoja moneen makuun. Budjettimatkailija valitsee alleen taloudellisen henkilöauton, jolla ajaminen on ketterää ja sujuvaa. Farmariauton tai tilavan minibussin kyytiin puolestaan mahtuu koko seurue matkatavaroineen. Mikäli mielit saada matkaasi ripauksen seikkailua, nelivetomaasturilla pärjäät myös vaihtelevassa maastossa. Haluamme tarjota autonvuokrausta juuri sinun tarpeisiisi sopien!

Koe Tripoli Sixtin vuokra-auto käytössäsi

Sixt Autovuokraamon Tripoli Al-Mansoran toimipisteeltä saat aina asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Me autamme sinua, kun matkustat Tripolissa! Vuokra-automme ovat turvallisia ja ilmastoituja, ja ne edustavat markkinoiden suosituimpia merkkejä kaikissa autokategorioissa. Tässä toimipisteessä tarjoamme henkilöautot, farmarit, minibussit ja maasturit muun muassa merkeissä Nissan, Hyundai, Toyota ja Volkswagen. Ajoneuvojen joukosta löydät sekä automaatti- että manuaalivaihteisia vaihtoehtoja. Tutustu vuokra-autoihimme netissä tai kysy lisää puhelimitse.

Matkusta meidän vuokra-autollamme huoletta, sillä autonvuokraukseen Tripoli Al-Mansorassa kuuluu automaattisesti varkausvakuutus. Kun olet löytänyt juuri sinulle sopivan autokategorian, tutustu myös lisäpalveluihimme. Esimerkiksi lastenistuimet ja vauvan turvakaukalot tuovat turvaa ja lisämukavuutta, kun matkustat perheesi kanssa. Vuokra-autoihimme on mahdollista saada myös tavarateline. Vuokra-auton varauksen hoidat helposti joko Sixtin nettisivuilla tai puhelimitse. Huomaathan varausta tehdessäsi, että takaamme sinulle varaamasi autokategorian, mutta emme tiettyä automallia. Asiakaspalvelijamme ovat tavoitettavissa kellon ympäri viikon jokaisena päivänä, mikäli sinulla herää kysyttävää koskien autonvuokrausta Tripoli Al-Mansoran toimipisteellä. Anna Sixt Autovuokraamon tehdä matkustuksesta mukavaa ja helppoa!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - to.08:30 - 17:00
la. - su.08:30 - 17:00
Juhlapyhä08:30 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Tripoli Al-Mansora TIPC01 Jamhuria 02 12 Tripoli 32.876174, 13.187507 +218-21-3345499

Sixt-toimipiste Tripoli Al-Mansora TIPC01

Jamhuria 02
12 Tripoli
 
Puhelinnro +218-21-3345499

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service