Autonvuokraus
Tripoli Lentoasema
Piilota
Libya // Tripoli // Tripoli Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Tripoli Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Arrival Hall
  12 Tripoli LY +218-213345499
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: TIP
Aukioloajat
ma. - to.08:30 - 17:00
la. - su.08:30 - 17:00
Juhlapyhä08:30 - 17:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Tripolin kansainvälisellä lentokentällä

Matkustaessasi Tripoliin, Sixt Autovuokraamo Tripolin kansainvälisellä lentokentällä tarjoaa käyttöösi toimivat ja nykyaikaiset autot, joiden joukosta voit valita omalle matkallesi sopivimman ratkaisun. Autonvuokraus Tripolin kansainvälisellä lentokentällä onnistuu kauttamme helposti ja vaivattomasti. Nopein tapa on hoitaa varaus joko puhelimitse tai verkkosivujemme kautta. Tarjoamme erilaisia vuokra-autojen vaihtoehtoja, ja meiltä saat vuokrattua käyttöösi niin kätevän kokoiset henkilöautot, tilavammat farmarit kuin modernit maasturitkin. Voit siis tehdä autotyypin valinnan vaikkapa henkilöluvun, matkatavaroiden määrän tai reissun aikana ajettavan maaston perusteella. Huomioithan, että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, mutta ei tiettyä automallia.

Autonvuokraus Tripolin kansainvälisellä lentokentällä

Löydät Sixt autovuokraamon heti saavuttuasi Tripolin kansainvälisen lentokentän tuloaulaan, joten autonvuokraus lentokentällä on mitä vaivattominta, ja saat auton käyttöösi heti matkakohteeseen laskeuduttuasi. Vuokra-autolla pääset hotelliisi tai muuhun majapaikkaasi hetkessä, ja pääset samalla ihailemaan reitin varrelta löytyviä maisemia. Matkaa Tripolin kansainväliseltä lentokentältä keskustaan on noin 30 kilometriä, joten alle tunnin ajomatka sujuu ilmastoidulla vuokra-autolla mukavasti ja joutuisasti. Autonvuokraus Tripolin kansainvälisellä lentokentällä on helppoa ja nopeaa. Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja voimme aloittaa matkasi suunnittelun!

Kiehtova Tripoli vuokra-autolla

Autonvuokraus Tripolin kansainväliseltä lentokentältä, lyhennettynä TIP, on mainio tapa aloittaa seikkailu Libyassa. Kiehtovassa ja kauniissa Tripolissa asuu yli miljoona asukasta, ja se on Libyan pääkaupunki. Libya sijaitsee Välimeren rannalla, missä vallitsee välimerellinen ilmasto. Matkailu ympäri kaupunkia ja maata ilmastoidulla Sixt vuokra-autolla onkin oiva ratkaisu välttää liian kuumat paikat. Vuokra-autolla pääset myös matkustamaan maassa vaivattomasti ja oman aikataulusi mukaan. Siirtymät majapaikkasi ja nähtävyyksien välillä sujuvat helposti ja nopeasti.

Matkusta vuokra-autolla esimerkiksi Tripolin kuuluisaan punaiseen linnaan eli Assai al-Hamraan taikka Marcus Aureliuksen kaarelle Tripolin vanhaan kaupunkiin. Molempiin kohteisiin on kaupungin keskustasta vain muutaman kilometrin matka. Tripoli on jakautunut kahteen osaan. Vanha kaupunki eli medina on kaupunginmuurin ympäröimä. Uudempi kaupunginosa on kasvanut 1970-luvulta lähtien. Jos mielit pidemmälle matkalle, voit lähteä ajamaan vuokra-autollasi Libyan rannikkoa pitkin kulkevaa maantietä, joka yhdistää Tripolin Bengasiin ja kulkee aina Kairoon saakka.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - to.08:30 - 17:00
la. - su.08:30 - 17:00
Juhlapyhä08:30 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Tripoli Lentoasema TIP Arrival Hall 12 Tripoli 32.669259, 13.143992 +218-213345499

Sixt-toimipiste Tripoli Lentoasema TIP

Arrival Hall
12 Tripoli
 
Puhelinnro +218-213345499

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service