Autonvuokraus
Gozo
Piilota
Malta // Gozo
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Gozo

Sixt Autovuokraamon kautta autonvuokraus Maltan Gozossa on edullista ja turvallista. Valitse vuokra-auto omien mieltymyksiesi ja tarpeidesi mukaan monipuolisesta autovalikoimastamme. Ota allesi taloudellinen henkilöauto, tilava farmari tai isollekin ryhmälle sopiva minibussi. Meillä on ajoneuvoja moneen makuun ja niiden vuokraus on erittäin helppoa! Tarjoamme myös aina vapaat ajokilometrit. Voit ottaa yhteyttä meihin puhelimitse tai vierailemalla verkkosivuillamme. Ystävälliset asiakaspalvelijamme ovat käytettävissäsi viikon jokaisena päivänä.

 
 • Malta Luqa Lentoasema
  Arrival Lounge Int. Airport
  LQA 05 Luqa

  ma. - su.10:00 - 17:00
  Juhlapyhä10:00 - 17:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Malta/The George Hotel
  Triq Paceville
  STJ 3013 St. Julians

  ma. - pe.08:15 - 12:00
  la.08:00 - 11:30
  Juhlapyhä08:00 - 11:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Malta Luqa Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Arrival Lounge Int. Airport
  LQA 05 Luqa

  ma. - su.10:00 - 17:00
  Juhlapyhä10:00 - 17:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Malta/The George Hotel

  Sixt Autonvuokraus
  Triq Paceville
  STJ 3013 St. Julians

  ma. - pe.08:15 - 12:00
  la.08:00 - 11:30
  Juhlapyhä08:00 - 11:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Asiantuntevaa autonvuokrausta Gozossa

Sixt Autovuokraamo Gozossa tarjoaa kilpailukykyiset hinnat, uusimmat automallit sekä asiantuntevan asiakaspalvelun. Kaikki vuokra-automme Gozossa ovat ilmastoituja ja automaattivaihteisia, ja tarjoamme vuokra-autoihin myös kattavat lisäpalvelut ja vakuutukset. Jos Gozo ei ole sinulle entuudestaan tuttu kohde, suosittelemme GPS-navigaattoria matkaasi helpottamaan. Lasten kanssa on hyvä muistaa turvalliset lastenistuimet. Täydellisen listan autokategorioista ja lisäpalveluista löydät verkkosivuiltamme varausvaiheessa. Huomaathan kuitenkin varausta tehdessäsi, että Sixt voi taata vain autokategorian, ei tiettyä automallia. Mikäli autonvuokraus Gozossa herättää kysymyksiä, ethän epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalvelijoihimme.

Maltan Gozo tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Malta on tuttu nimi Välimeren matkaajille, mutta Malta ei ole vain yksi saari, vaan oikeammin kahdeksan saarta. Tosin vain kolme näistä saarista on asutettuja. Asutetuista saarista tunnetuin on jo mainittu Malta, mutta sen lisäksi asutusta on myös Cominossa sekä Gozossa. Gozon saari on Maltan toiseksi suurin, ja sillä asuu muutama tuhat asukasta. Tämä rauhallinen paratiisisaari on kaikkea sitä, mitä Maltakin, vain pienemmässä mittakaavassa ja ilman turistiruuhkia.

Gozon suurin kaupunki on Victoria, joka sijaitsee saaren keskiosassa. Vuokraamalla auton Sixt Autovuokraamosta voit tutustua tähän ihanaan saareen oman aikataulusi mukaan. Voit käydä ihastelemassa Cittadellan keskiaikaista linnoitusta ja Gozon katedraalia. Ggantijan esihistoriallisia temppeleitä ei niitäkään kannata jättää näkemättä. Muutaman kilometrin välimatkat hujahtavat nopeasti luotettavalla vuokra-autolla. Kun kaupunkia on ihailtu tarpeeksi, voit suunnata jollekin saaren upeista rannoista. Matkaa esimerkiksi saaren suosituimmalle, punahiekkaiselle Ramla il-Hamraanin rannalle on hieman alle 10 kilometriä. Gozossa riittää tehtävää ja nähtävää kaikenlaisille matkustajille. Ota Sixt vuokra-auto allesi ja koe se itse!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä