Autonvuokraus
St. Julians
Piilota
Malta // St. Julians
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa St. Julians

Maltan loma saa rentouttavan alun Sixt Autovuokraamo St. Juliansin kautta. Valittavana sinulla on ajoneuvoja niin henkilö- ja farmariautojen joukosta, katumaastureista kuin urheilu- ja avoautojenkin maailmasta. Suosittelemme sinua tarkistamaan St. Juliansin Sixt Autovuokraamomme aukioloajat sekä yhteystiedot verkkosivuiltamme ennen maahan saapumistasi. Vuokra-auton palautus onnistuu kuitenkin 24 tuntia vuorokaudessa. Lisäkysymyksissä voit ottaa yhteyttä suoraan vuokraamoomme esimerkiksi puhelimitse. Ystävällinen henkilökuntamme on valmiina palvelemaan sinua vuoden jokaisena päivänä! Yksityisasiakkaiden lisäksi palvelemme mielellämme myös yritysasiakkaita, joiden vuokra-autotoiveista vastaa myyntipalvelumme. Mikäli siis olet yrityksen asialla, voit ottaa suoraan yhteyttä myyntipalveluumme.

 
 • Malta/The George Hotel

  Sixt Autonvuokraus
  Triq Paceville
  STJ 3013 St. Julians

  ma. - pe.08:15 - 12:00
  Juhlapyhä08:00 - 11:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixtin vuokra-autolla pitkin St. Juliansia

Autonvuokraus St. Juliansissa sujuu vaivattomasti ja turvallisesti Sixtin kautta. Emme koskaan veloita luottokorttimaksuista eikä palveluihimme sisälly mitään piilokuluja. Voit myös maksaa auton vasta noudon yhteydessä, jolloin voit nauttia ilmaisesta peruutuksesta sekä muutoksista varaukseesi. Muistutamme kuitenkin, että alle 25-vuotiaasta kuljettajasta sekä lisäkuljettajasta perimme lisämaksun. Autovalikoimamme on monipuolinen kattaen niin pienemmälle kuin isommallekin joukolle sopivat henkilö- ja farmariautot sekä pidemmille retkille sopivat maasturit. Ja mikäli haluat kokea vauhdin hurmaa, voit vuokrata auton urheilu- ja avoautojen valikoimasta. Huomioithan kuitenkin, että voimme taata ainoastaan tietyn autokategorian, emme automallia. Kysy myös lisävarusteistamme, kuten esimerkiksi lapsiperhein kohdalla lastenistuimesta ja ensikertalaiselle sopivasta GPS-navigaattorista.

St. Julians ja enemmän - Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus St. Juliansissa kannattaa, sillä vuokra-autolla kaupunki ja siihen kiinni kasvanut Slieman kaupunki tulevat helposti tutuiksi. Nämä kaksi muodostavat Maltan suurimman kaupungin. Syö hyvin kaupungin lukuisissa mereneläviin keskittyvissä ravintoloissa, käyskentele satamassa ja pulahda uimaan. Ja kun tuntuu, että St. Julians on koettu, pääkaupunki Valletaan on vain lyhyt matka ajaa. Sieltä löytyy myös sukellusta ja snorklausta harrastaville pidempi hiekkaranta. Vesi on kuitenkin kaikkialla kristallinkirkasta, ja koko saarella on useita hiekkarantoja, jotka on helppo saavuttaa vuokra-auto allasi. Modernin kaupunkielämän lisäksi kannattaa ehdottomasi tutustua esimerkiksi vanhaan Midnan pääkaupunkiin tai käydä Rabatin katakombeilla tai Palazzo Falsonin frescomaalauksilla. Malta on sen verran pieni saari, että voit vaikka tehdä kiertoajelun sen ympäri. Kaikki tämä on ulottuvillasi helposti Sixtiltä hankitun vuokra-auton kyydissä!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service