Autonvuokraus
Casablanca Sapino
Piilota
Marokko // Casablanca // Casablanca Sapino
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Casablanca Sapino: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Lotissement Nouasser 202
  20240 Casablanca MA +212-600077800
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: CMNC03
Aukioloajat
ma. - la.08:00 - 18:00
 
 

Vaivaton autonvuokraus alkaa Sixt Casablanca Sapinosta

Autonvuokraus Casablanca Sapinon Sixt-toimipisteeltämme on mainio keino liikkumiseen Casablancassa ja sen lähellä sijaitsevissa matkakohteissa. Sixt Autovuokraamo Casablanca Sapinoon pääset näppärästi niin lentoasemalta kuin keskustastakin esimerkiksi taksin avulla. Casablanca Sapinosta matkasi jatkuu helposti, sillä läheiselle N9-valtatielle on etäisyyttä vain nelisen minuuttia toimipisteeltämme. Vuokra-autollasi voit suunnata omien aikataulujesi mukaan tutustumaan kiehtovaan Casablancan kaupunkiin, jossa riittää ihmeteltävää useammallekin päivälle. Suuntaa vaikkapa etsimään kaupungin kiinnostavimmat ravintolat tai aja rannikolle katsomaan, kuinka laskeva ilta-aurinko värjää taivaan ja Atlantin tyyntyvät kuohut.

Haluatko nähdä palan Marokkoa myös Casablancan ulkopuolella? Aja vuokra-autollasi päivän mittaiselle retkelle Marrakechiin noin kolmen tunnin ajomatkan päähän nauttimaan perinteisemmästä marokkolaisesta elämänmenosta. Oletko Casablancassa liikematkalla vai lomaretkellä? Olipa Casablancan-matkasi syynä työ tai huvi, vuokra-automme Casablanca Sapinosta kuljettaa sinut turvallisesti perille omien aikataulujesi mukaan. Jykevällä maasturilla huristelet katsomaan nähtävyyksiä ja kiehtovia maisemia myös kaupungin ulkopuolella, luksusauton vuokraamalla puolestaan pääset lisäämään Casablancan-matkaasi ripauksen ylellisyyttä. Oletko työmatkalla useamman hengen voimin? Laadukkaalla ja katseenkestävällä minibussilla jopa yhdeksän hengen seurueet pääsevät matkustamaan tyylikkäästi liiketapaamisiin ja tärkeisiin neuvotteluihin.

Kattavat lisäpalvelumme Sixt Casablanca Sapinossa

Me Sixtillä haluamme tarjota sinulle miellyttävää autonvuokrausta Casablanca Sapinossa, ja sen vuoksi tarjoammekin laadukkaiden vuokra-autojemme lisäksi käyttöösi myös lisäpalveluita, joista voit valita käyttöösi sinulle sopivimmat vaihtoehdot jo varauksesi yhteydessä. Perusturviemme ja -vakuutustemme lisäksi voit halutessasi ottaa vuokra-autoosi myös ylimääräisen turvan, kuten lasi- ja rengasturvan. Lisäpalveluistamme suosittelemme esimerkiksi GPS-navigaattoria, joka tuntee Casablancan kadut ja tiet ja etsii puolestasi parhaat reittivaihtoehdot. Mikäli kyseessä on esimerkiksi työmatka useamman ajokortillisen henkilön voimin, valitsemalla lisäkuljettajaominaisuuden sinun ei tarvitse ajaa itse koko aikaa, vaan voitte vaihdella kuljettajan vuoroa. Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että varaus koskee ajoneuvoluokkaa, mutta tiettyä automallia emme voi taata, ellei varauksessa toisin mainita.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - la.08:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Casablanca Sapino CMNC03 Lotissement Nouasser 202 20240 Casablanca 33.405572, -7.545990 +212-600077800

Sixt-toimipiste Casablanca Sapino CMNC03

Lotissement Nouasser 202
20240 Casablanca
 
Puhelinnro +212-600077800

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service