Autonvuokraus
Essaouira
Piilota
Marokko // Essaouira
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Essaouira

Kun olet matkaamassa Marokon Essaouiraan, on autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta mahtava tapa tutustua alueeseen laajemminkin. Vuokraa korkealuokkaisesta autokalustostamme henkilöauto ja pakkaa kaikki tarvittava retkelle mukaan sekä tutki tätä kiehtovaa aluetta joko perheesi tai matkakumppanisi kanssa tai yksin. Huippulaatuisesta autovalikoimastamme löytyy myös farmareita suuremmallekin tavaramäärälle, jos tarvitset käyttöösi isompaa ajoneuvoa. Vuokra-auto allasi et ole sidottu mihinkään muuhun aikatauluun tai matkakohteisiin kuin omiisi. Kuljet Essaouirassa sekä sen lähiympäristössä mielesi mukaan Sixt vuokra-auto allasi.

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Essaouiran Sixt Autovuokraamo palvelee sinua ystävällisesti

Oletko kenties ottamassa nuorimmaisesi mukaan matkaan ja haluat myös puolisosi tai matkakumppanisi ottavan osan ajovastuusta? Ei hätää, sillä me Sixtillä tarjoamme useita korkealuokkaisia lisäpalveluja tilauksiin, ja voit lisätä lastenistuimen ja lisäkuljettajan helposti osaksi Essaouiran matkan autonvuokraustasi. Alle 25 vuoden ikä ei ole sekään este autonvuokraukselle kauttamme. Jos kuulet jo Marokon kutsun, voit varata kätevästi Sixtiltä vuokra-auton kategorian tutkimusmatkoillesi, mutta muistathan, ettemme voi taata tiettyä merkkiä tai mallia. Parhaiten hoidat autovuokrauksesi jo etukäteen joko puhelimitse taikka vierailemalla verkkosivuillamme.

Ota Marokon Essaouira haltuun Sixt vuokra-autolla

Autonvuokraus Sixt Essaouirasta on mainio tapa tutustua tähän Marokon rannikon kiehtovaan kaupunkiin sekä sen lähialueisiin. Vuokra-auto allasi voit kulkea missä haluat ja milloin haluat, ilman lainkaan rajoittavia aikatauluja. Atlantin rannikolla sijaitseva Essaouiran kaupunki tarjoaa matkaajalle kauniit merimaisemat ja historiallisia nähtävyyksiä, eikä se ole niin täynnä turisteja kuin noin 350 kilometrin päässä sijaitseva Casablanca. Tämä noin 70.000 asukkaan kaupunki on erityisesti laine- ja purjelautailijoiden suosiossa. Varusteet näihin ja muihin ranta- ja vesiaktiviteetteihin kulkevat näpsäkästi mukana tilavissa Sixt vuokra-autoissa.

Kaupungin nähtävyyksiin kuuluvat muun muassa sen vanha kaupunki eli medina, joka on Unescon maailmanperintökohde. Medinan alue on laaja ja sisältää useita kiehtovia kohteita, joita kannattaa käydä ihailemassa. Essaouira on tunnettu useiden taiteilijoiden matkakohteena. Tiettävästi ainakin Orson Welles, Jimi Hendrix sekä Leonard Cohen ovat vierailleet kaupungissa inspiraatiota etsimässä. Ota siis heidän esimerkistään mallia ja lähde tutustumaan tähän kiehtovaan Marokon helmeen Sixtin avulla.

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service