Autonvuokraus
Ducos
Piilota
Martinique // Ducos
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Ducos

Tee lomastasi kauniissa Martiniquessa täydellinen vuokraamalla menopeli allesi Sixt Autovuokraamosta Ducosista! Löydät korkealaatuisesta autovalikoimastamme varmasti mieleisesi vuokra-auton matkaasi varten, ja koska autonvuokraus kauttamme on helppoa, voit keskittyä suunnittelemaan mielenkiintoisia nähtävyyksiä Ducosin matkasi varrelle ilman, että sinun tarvitsee murehtia monimutkaisista käytännön seikoista. Voit valita autokalustostamme ajoneuvokseksi esimerkiksi henkilöauton taikka farmarin, ja jos kysyttävää vuokrauksesta ilmenee, ystävällinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua. Sixt toivottaa sinut tervetulleeksi kiehtovan Martiniquen Ducosiin!

 
 • Martinique Lentoasema
  Aéroport Aimé Césaire
  97232 Le Lamentin

  ma. - la.07:30 - 20:30
  su.13:00 - 20:30
  Juhlapyhä13:00 - 20:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Le Lamentin Lareinty
  Imp Lareinty 1
  97232 Le Lamentin

  ma. - la.07:30 - 20:30
  su.13:30 - 20:30
  Juhlapyhä13:30 - 20:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Martinique Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Aéroport Aimé Césaire
  97232 Le Lamentin

  ma. - la.07:30 - 20:30
  su.13:00 - 20:30
  Juhlapyhä13:00 - 20:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Le Lamentin Lareinty

  Sixt Autonvuokraus
  Imp Lareinty 1
  97232 Le Lamentin

  ma. - la.07:30 - 20:30
  su.13:30 - 20:30
  Juhlapyhä13:30 - 20:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Pakettiautot

Nauti Ducosista Sixtin Autovuokraamon varustamana

Kun lähdet tutustumaan kauniiseen Ducosiin, suosittelemme autonvuokrausta kauttamme, niin saat matkastasi parhaan mahdollisen irti. Saat sujuvan ja helpon vuokrauksen lisäksi nimittäin lisättyä laadukkaita lisäpalveluita tilaukseesi näppärästi, vaikka jo ennen lähtöäsi Suomesta. Vakuutus tuo lisää turvallisuutta ja voit lisätä useammankin kuljettajan avuksesi helpottamaan ajovastuutasi. Jos olet aina uneksinut ajelevasi oman aikataulusi mukaan vieraassa, mutta kiehtovassa maassa, voimme toteuttaa haaveesi. Muistathan jännittävää Ducosin matkaa varatessasi, että voimme luvata ainoastaan vuokra-autosi kategorian, emme jotakin tiettyä ajoneuvomerkkiä tai -mallia. Katso ajankohtaiset tarjouksemme sekä autokalustomme tilanne verkkosivuiltamme ja lähde seikkailemaan!

Kukkien saari tutuksi Sixt vuokra-autolla

Kun lähdet seikkailemaan Martiniquen saarelle, autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta Ducosista on loistava valinta. Vuokra-autolla kuljet näppärästi missä haluat ja minne ikinä haluat tässä Ranskan merentakaisessa departementissa, joka kiehtovaa kyllä kuuluu Euroopan unioniin, vaikka sijaitseekin Länsi-Intiassa Karibian merellä. Mikä olisikaan ihanampaa kuin nautiskella Karibian meren rannoista omassa rauhassa, ilman huolta muiden laatimista aikatauluista. Rantaviivaa saarelta löytyy yli 300 kilometriä, joten kaikenlaiset vesiaktiviteetit ovat nekin mahdollisia täällä. Varusteet kulkevat ongelmitta mukana tilavissa Sixt vuokra-autoissa.

Saaren tunnetuimpiin symboleihin kuuluvat saaren maskottilintu kolibri sekä puiset, gommier-nimellä tunnetut kalastusveneet. Saaren pääkaupunki on lähes 100.000 asukkaan Fort-de-France, joka sijaitsee hieman yli kymmenen kilometrin päässä Ducosista. Kaupunkien välissä sijaitsee saaren lentokenttä. Saarella kulkee useita N-kirjaimin nimettyjä valtateitä, joita pitkin pääsee ajelemaan ympäri saarta. Tiet N-5, N-6 ja N-8 kulkevat saaren eteläistä puolta ja pohjoisempaan pääsee N1-, N2- ja N3-teitä pitkin.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service