Autonvuokraus
Le Carbet
Piilota
Martinique // Le Carbet
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Le Carbet

Suosittelemme sinua kääntymään Sixtin Autovuokraamon puoleen Le Carbetin -matkallasi, kun haluat ensiluokkaista ja turvallista vuokrauspalvelua. Vuokra-automme ovat huolellisesti huollettuja ja keskimäärin kolme kuukautta vanhoja, joten voit luottaa autokalustoomme missä tahansa tilanteessa ja säässä. Autonvuokraus kauttamme on sujuvaa ja helppoa niin paikan päällä Le Carbetissa kuin verkkosivuillamme, ja kattavassa autovalikoimassamme on laadukkaita vuokra-ajoneuvoja jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Vuokraus on kaikkein näppärin tapa tutustua tähän lumoavaan saareen, kun pääset tutkimaan mielenkiintoisia kohteita aivan omassa aikataulussasi.

 
 • Martinique Lentoasema
  Aéroport Aimé Césaire
  97232 Le Lamentin

  ma. - la.07:30 - 20:30
  su.13:00 - 20:30
  Juhlapyhä13:00 - 20:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Le Lamentin Lareinty
  Imp Lareinty 1
  97232 Le Lamentin

  ma. - la.07:30 - 20:30
  su.13:30 - 20:30
  Juhlapyhä13:30 - 20:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Martinique Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Aéroport Aimé Césaire
  97232 Le Lamentin

  ma. - la.07:30 - 20:30
  su.13:00 - 20:30
  Juhlapyhä13:00 - 20:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Le Lamentin Lareinty

  Sixt Autonvuokraus
  Imp Lareinty 1
  97232 Le Lamentin

  ma. - la.07:30 - 20:30
  su.13:30 - 20:30
  Juhlapyhä13:30 - 20:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Pakettiautot

Vuokra-autolla tavoitat Le Carbetin kauneuden parhaiten

Lähimmän Sixtin Autovuokraamon löydät Martiniquen lentoasemalta, josta hurautat Le Carbetiin hetkessä. Voit valita valikoimistamme jonkin laadukkaista henkilöautoistamme tai farmareistamme, joilla on hyvä taittaa matkaa perheen kanssa, tai vaikkapa yksin tai matkakumppanin kanssa liikkuessasi. Jos tavaraa on enemmänkin, löydät kalustostamme myös tilavia pakettiautoja. Suosittelemme tutustumaan maastureihimme, jos olet suuntaamassa vuoristoisille teille ja jos maisemien ihailu ja valokuvaus on lempiharrastuksesi, miksetpä valitsisi yhtä avoautoistamme kulkuvälineeksesi? Urheiluautolla huristat kaikkein vauhdikkaimmin kohteesta toiseen. Mukavoita matkaasi lisää valitsemalla hyödyllisiä lisäpalveluita tilaukseesi, esimerkiksi kirjaamalla toisen kuljettajan helpottamaan ajovastuutasi. Perheelliset varmasti ilahtuvat siitä, että kauttamme on mahdollista tilata myös lastenrattaat, vauvan turvakaukalo, lastenistuin ja korokeistuin ja sujuvoittaa lasten matkantekoa. Valitse ajoneuvosi kategoria vaikka jo edeltä käsin netissä, mutta huomaathan, että emme pysty lupaamaan sen mallia.

Autonvuokraus on sutjakka tapa liikkua Le Carbetissa

Le Carbet on kylä Ranskan departementissa Martiniquessa Karibialla ja historiallisesti tunnettu paikkana, jossa Kristoffer Kolumbus astui maihin 1502. Le Carbetissa voit paikallisen trooppisen luonnonkauneuden lisäksi nauttia historiallisista arkkitehtuurin helmistä, kuten esimerkiksi barokin inspiroimasta St Jamesin kirkosta Place Jules Grevyllä. Martiniquen pääkaupunki Fort de France sijaitsee kätevän ajomatkan päässä, kuten myös Jardin de Balatan kaunis kasvitieteellinen puutarha. Suuntaa Mount Peleen tulivuorelle patikoimaan huikeissa maisemissa ja levähdä myös saaren upeilla rannoilla, kuten esimerkiksi Grande Ansen Big Covessa. Sixtin vuokra-autolla tavoitat sujuvasti kaikki kohteet tällä pienellä, hurmaavalla saarella!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service