Autonvuokraus
Le Robert
Piilota
Martinique // Le Robert
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Le Robert

Kun olet matkalla Le Robertiin, käy nappaamassa Sixtin Autovuokraamosta ajoneuvo käyttöösi ja saat räätälöityä matkastasi mieleisesi kaltaisen! Vuokra-autolla liikut mukavasti kohteesta toiseen Le Robertissa, eikä sinun tarvitse olla riippuvainen muiden aikatauluista. Korkealaatuisessa autovalikoimassamme on vuokra-autoja moneen eri makuun ja tarpeeseen, joten pääset etenemään Le Robertissa ja sen lähiympäristössä juuri tarpeidesi ja mieltymystesi mukaisella ajopelillä. Autonvuokraus sujuu näppärästi joko saavuttuasi Martiniqueen tai ennen Le Robertin -matkaasi verkkosivuillamme. Autokalustomme on turvallinen ja luotettava ja keskimäärin vain kolme kuukautta vanha, jotta sinä voit huoletta keskittyä nauttimaan lomastasi. Jos kysymyksiä vuokrauksesta herää, voit aina olla yhteydessä ripeään asiakaspalveluumme ja autamme mielellämme.

 
 • Martinique Lentoasema
  Aéroport Aimé Césaire
  97232 Le Lamentin

  ma. - la.07:30 - 20:30
  su.13:00 - 20:30
  Juhlapyhä13:00 - 20:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Le Lamentin Lareinty
  Imp Lareinty 1
  97232 Le Lamentin

  ma. - la.07:30 - 20:30
  su.13:30 - 20:30
  Juhlapyhä13:30 - 20:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Martinique Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Aéroport Aimé Césaire
  97232 Le Lamentin

  ma. - la.07:30 - 20:30
  su.13:00 - 20:30
  Juhlapyhä13:00 - 20:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Le Lamentin Lareinty

  Sixt Autonvuokraus
  Imp Lareinty 1
  97232 Le Lamentin

  ma. - la.07:30 - 20:30
  su.13:30 - 20:30
  Juhlapyhä13:30 - 20:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Pakettiautot

Autovuokraamostamme saat laadukkaat vuokra-autot Le Robertin matkallesi

Le Robertin -matkallasi saat sutjakasti vuokra-auton käyttöösi Martiniquen lentoasemalta, josta hurautat parissakymmenessä minuutissa määränpäähäsi. Taloudellisella henkilöautolla tai farmarilla matkustat näppärästi yksin, kaksin tai perheen tai matkaseurueen kanssa hotellilta nähtävyyksiin, ja käytettävänäsi on myös tilavia pakettiautoja suurempia matkatavaroita varten. Jos haluat varmistaa perille pääsysi myös hankalakulkuisemmassa maastossa, tarjoamme korkealuokkaiset maasturit käyttöösi mielellämme. Matkaltasi ei myöskään pidä puuttua glamouria, jos niin haluat, joten valikoimissamme on myös komeita urheiluautoja ja avoautoja tuomaan hohtoa ajoosi. Huomaathan ystävällisesti, että emme lupaa tiettyä mallia, vain ajoneuvon autoluokan. Tarvitsetko mahdollisesti korokeistuinta, turvakaukaloa tai lastenistuinta lapsellesi? Voit valita ne varaukseesi kattavista lisäpalveluistamme, kuten myös lastenrattaat tai lisäkuljettajan. Tutustu lisäpalveluihimme verkkosivuillamme ja kysy lisää asiakaspalvelustamme, jos jokin pohdituttaa.

Autonvuokraus Sixtillä on luotettavaa Le Robertissa

Le Robert on Ranskaan kuuluvan Martiniquen kolmanneksi suurin kunta ja sijaitsee saarivaltion pohjoisosassa. Kylän nähtävyyksiin kuuluu muun muassa Sainte Rose de Liman kirkko, ja loistavan merellisen sijaintinsa ansiosta veneretket, kajakilla ja kanootilla melominen ovat täällä suosittuja turistiaktiviteetteja. Auringonpalvojille lähellä sijaitseva Les Salinesin ranta kiinnostaa varmasti auringonpalvojia, ja patikoimisen ja luonnon ystäville Presquelle de la Caravellen luonnonsuojelualue puolestaan on katsomisen arvoinen. Kaupunkielämään pääset tutustumaan Fort De Francessa, jonne hurautat sujuvasti Sixtin vuokra-autolla!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service