Autonvuokraus
Pointe du Bout
Piilota
Martinique // Pointe du Bout
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Pointe du Bout

Saavuttuasi Martiniquen saarelle voit saman tien vuokrata auton Sixt Autovuokraamosta Aimé Césairen lentoasemalta ja suunnata vain puolen tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan Pointe du Boutiin. Toimipisteemme autovalikoimaan kuuluvat taloudelliset henkilöautot, suurempaan tilantarpeeseen sopivat farmarit, vaikeassakin maastossa kulkevat maasturit, tavaroiden kuljetukseen soveltuvat pakettiautot sekä premium-luokan urheilu- ja avoautot. Autonvuokraus Pointe du Boutissa on helppoa ja edullista kauttamme, olethan yhteydessä luotettavaan asiakaspalveluumme puhelimitse, niin autamme sinua valitsemaan ajoneuvon autokalustostamme, joka vastaa parhaiten matkasi tarpeita.

 
 • Martinique Lentoasema
  Aéroport Aimé Césaire
  97232 Le Lamentin

  ma. - la.07:30 - 20:30
  su.13:00 - 20:30
  Juhlapyhä13:00 - 20:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Le Lamentin Lareinty
  Imp Lareinty 1
  97232 Le Lamentin

  ma. - la.07:30 - 20:30
  su.13:30 - 20:30
  Juhlapyhä13:30 - 20:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Martinique Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Aéroport Aimé Césaire
  97232 Le Lamentin

  ma. - la.07:30 - 20:30
  su.13:00 - 20:30
  Juhlapyhä13:00 - 20:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Le Lamentin Lareinty

  Sixt Autonvuokraus
  Imp Lareinty 1
  97232 Le Lamentin

  ma. - la.07:30 - 20:30
  su.13:30 - 20:30
  Juhlapyhä13:30 - 20:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamo Pointe du Boutissa palvelee asiantuntevuudella

Asiakaspalvelumme on käytettävissäsi vuoden jokaisena päivänä ja kerromme mielellämme vuokra-autoistamme, joista kaikki ovat suosittujen automerkkien viimeisimpiä malleja, sekä lisäpalveluista, joita voit valita lisämaksusta vuokra-autopakettiisi. Koska Martiniquen saari on vain 80 kilometriä pitkä ja 35 kilometriä leveä, saatat haluta ajella saarta pitkin poikin, ja silloin GPS-navigaattori on apuna reitin opastuksessa, tai jos seurueeseesi kuuluu toinen ajokortillinen henkilö, voit nimetä matkalle lisäkuljettajan, jotta kuskin vaihto onnistuu näppärästi kesken matkan. Perheen kanssa lomailemaan tullut arvostaa turvallisia lastenistuimia, ja turvallisuuden tunnetta voi lisätä ottamalla jonkun lisävakuutuksistamme, kuten lasi- tai rengasturvan. Tehdessäsi varausta otathan ystävällisesti huomioon, että emme voi taata tiettyä automallia, ainoastaan autokategorian.

Autonvuokraus Pointe du Boutissa vie Karibian tunnelmiin

Pointe du Bout on rantakohde Martiniquen saaren länsirannikolla, noin 30 kilometrin päässä saaren pääkaupungista Fort de Francesta. Rannan, ravintoloiden, kasinon ja hotellien lisäksi löydät lähistöltä, noin kolmen kilometrin päästä, golfkentän Golf Les Trois-Ilets, jonne voit vuokra-autollasi kätevästi ajella golfvälineet takakontissasi. Upean kukkaloiston, vuorten ja sademetsien ohella löydät historiallisiakin kohteita, kuten erityisen museon, Le Musee de la Pagerien, joka on sokeriplantaasin 1700-luvulla omistaneen perheen vanha asuinsija ja erityisen siitä tekee sen, että perheen tytär oli Napoleonin vaimo. Samalla voi käydä tutustumassa lähistöllä olevaan saaren synkemmästä historiasta kertovaan kohteeseen, La Savane des Esclavesiin, jossa voi perehtyä orjuuden historiaan saarella. Koska allasi on vuokra-auto, kannattaa myös suunnata hieman kauemmas reilun 40 kilometrin päähän saaren eteläkärkeen ja La Savanna des Pétrifications, jossa aavikko ja kalliot muodostavat unohtumattoman maiseman.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service