Autonvuokraus
Saint-Pierre
Piilota
Martinique // Saint-Pierre
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Saint-Pierre

Kun olet lähdössä tutkimaan Martiniquen kiehtovaa Saint-Pierrea ja haluat matkastasi näppärimmän, turvallisimman ja hauskimman mahdollisen, autonvuokraus Sixt Autovuokraamon kautta on ehdottomasti suositeltava juttu! Sixtin vuokra-autolla huristat paikasta toiseen omaan tahtiisi ja voit itse valita, mitä kohteita menet katsomaan ja milloin. Autokalustomme vuokraus on aina sujuvaa ja helppoa. Voit valita autovalikoimastamme ajoneuvoksesi edullisen ja kompaktin henkilöauton, luotettavan maasturin tai vaikkapa tilavan minibussin suuremmallekin matkaseurueelle. Varauksesi voit hoitaa etukäteen joko puhelimitse tai vierailemalla verkkosivuillamme.

 
 • Martinique Lentoasema
  Aéroport Aimé Césaire
  97232 Le Lamentin

  ma. - la.07:30 - 20:30
  su.13:00 - 20:30
  Juhlapyhä13:00 - 20:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Le Lamentin Lareinty
  Imp Lareinty 1
  97232 Le Lamentin

  ma. - la.07:30 - 20:30
  su.13:30 - 20:30
  Juhlapyhä13:30 - 20:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Martinique Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Aéroport Aimé Césaire
  97232 Le Lamentin

  ma. - la.07:30 - 20:30
  su.13:00 - 20:30
  Juhlapyhä13:00 - 20:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Le Lamentin Lareinty

  Sixt Autonvuokraus
  Imp Lareinty 1
  97232 Le Lamentin

  ma. - la.07:30 - 20:30
  su.13:30 - 20:30
  Juhlapyhä13:30 - 20:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Pakettiautot

Sixtin vuokra-autolla valloitat kauniin Martiniquen

Jos olet kuullut jännittävän Saint-Pierren kutsun, anna Sixt Autovuokraamon auttaa sinua vastaamaan siihen ja ota kaunis Martinique haltuusi Sixtin vuokra-auto allasi. Laadukkaista lisäpalveluistamme voit valita esimerkiksi GPS-navigaattorin helpottamaan suunnistustasi ja lisävakuutuksen tilaamalla voit keskittyä lomailuun tarvitsematta murehtia turhista. Lasten turvaistuimet tuovat turvaa perheen pienimmille ja lisäkuljettajapalvelu mahdollistaa vuorojen vaihdot ratissa. Otathan huomioon, että Sixt ei voi taata tiettyä mallia tai merkkiä, vaan ainoastaan autokategorian. Ota yhteyttä, niin voimme aloittaa matkasi suunnittelun!

Sixtin Autovuokraamo varustaa sinut seikkailuun Saint-Pierressä

Ranskalle kuuluva Martinique on noin 1100 neliökilometrin kokoinen saari Karibianmerellä. Saarella asuu noin 400.000 asukasta, ja sillä on rantaviivaa noin 350 kilometriä. Tämä Karibianmeren Pariisi onkin oiva rantalomakohde, mutta tarjoaa matkailijoille paljon muutakin nähtävää. Saaren pääkaupunki on Fort-de-France. Saareen pääset tutustumaan parhaiten ottamalla allesi Sixtin vuokra-auton. Ilmastoidulla vuokra-autolla liikkuminen on sekä rentouttavaa että näppärää. Voi kulkea saarta ristiin rastiin, oman aikataulusi mukaan.

Autonvuokraus Saint-Pierressä on loistava valinta. Tämä 1635 vuonna perustettu kaupunki sijaitsee aivan saaren korkeimman vuoren Mont Pelén juurella. Kaupunki tuhoutui vuonna 1902, kun tulivuori purkautui. Kaupungissa sijaitsee tulivuorimuseo, jossa kerrotaan tulivuorten tuhovoimasta. Sixtin vuokra-auto allasi pääset liikkumaan Saint-Pierressä näppärästi ja aina oman aikataulusi mukaan. Kuule ihanan Karibian kutsu ja suuntaa Martiniqueen nauttimaan auringosta, rommista ja kauniista maisemista. Vuokra-autollamme menet minne haluat ja milloin haluat, valinta on kokonaan sinun. Me Sixtillä haluamme auttaa sinua tekemään lomastasi unohtumattoman, joten käänny rohkeasti puoleemme toiveidesi kanssa!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service