Autonvuokraus
Sainte Marie
Piilota
Martinique // Sainte Marie
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Sainte Marie

Sixt Autovuokraamo Sainte-Mariessa palvelee sinua, kun etsit luotettavaa ja turvallista autonvuokrausta Martiniquessa. Kattavasta autovalikoimastamme löydät uudet ja näppärät ajoneuvot joka makuun. Tässä kohteessa tarjoamme taloudellisia ja kompakteja henkilöautoja sekä maastoon sopivia maastureita. Isommat porukat kulkevat näppärästi yhdessä tilavilla minibusseillamme. Kaikkiin vuokra-autoihimme Sainte-Mariessa kuuluvat vapaat ajokilometrit sekä kolariturva. Tutustu laajaan autokalustoomme verkkosivuillamme ja tee varaus. Vuokraus verkkosivujemme kautta on erittäin helppoa!

 
 • Martinique Lentoasema
  Aéroport Aimé Césaire
  97232 Le Lamentin

  ma. - la.07:30 - 20:30
  su.13:00 - 20:30
  Juhlapyhä13:00 - 20:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Le Lamentin Lareinty
  Imp Lareinty 1
  97232 Le Lamentin

  ma. - la.07:30 - 20:30
  su.13:30 - 20:30
  Juhlapyhä13:30 - 20:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Martinique Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Aéroport Aimé Césaire
  97232 Le Lamentin

  ma. - la.07:30 - 20:30
  su.13:00 - 20:30
  Juhlapyhä13:00 - 20:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Le Lamentin Lareinty

  Sixt Autonvuokraus
  Imp Lareinty 1
  97232 Le Lamentin

  ma. - la.07:30 - 20:30
  su.13:30 - 20:30
  Juhlapyhä13:30 - 20:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Pakettiautot

Autonvuokraus on helppoa Sainte-Mariessa

Autonvuokraus käy näppärästi, kun valitset Sixt Autovuokraamon Sainte-Mariessa! Kun olet löytänyt tarpeitasi vastaavan vuokra-auton valikoimastamme, tutustu lisäpalveluihimme, joiden avulla teet matkanteostasi vieläkin mukavampaa. Ota avuksi GPS-navigaattorimme, kun olet Sainte-Mariessa ensimmäistä kertaa. Jos matkustat perheen kanssa, muista myös turvalliset lastenistuimemme. Tarjoamme lastenistuimia kolmessa eri koossa. Lisäkuljettajapalvelumme avulla kuskia voi vaihtaa matkan aikana. Tarkista tämänhetkiset tarjoukset vuokra-autoista ja lisäpalveluista verkkosivuiltamme. Huomaathan vuokra-autoa varatessasi, että takaamme sinulle autokategorian, emme tiettyä automallia. Mikäli sinulla herää kysyttävää autonvuokrauksesta Sainte-Mariessa, ethän epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Palvelemme sinua viikon jokaisena päivänä.

Koe enemmän Sainte-Mariessa Sixt vuokra-autolla

Sainte-Marie on noin 17 500 asukkaan kaupunki Martiniquen saarella, joka on Ranskan merentakainen departementti Karibianmerellä. Sainte-Marie on Martiniquen viidenneksi suurin kunta ja se sijaitsee saaren kaakkoisosassa. Sainte-Marie tarjoaa kaikille rantapedoille jotakin. Voit rentoutua lämpimällä rantahiekalla, pulahtaa virkistävään, kirkkaaseen veteen tai kokeilla erilaisia vesiaktiviteetteja, kuten sukellusta, snorklausta tai lainelautailua. Varusteet sekä eväät kulkevat aina näppärästi mukana tilavassa Sixtin vuokra-autossa. Karibian kuumaa aurinkoa pääset myös pakoon ilmastoituun vuokra-autoosi. Liikkuminen paikasta toiseen ei ole koskaan ollut näin mukavaa tai helppoa.

Sainte-Mariesta on matkaa Martiniqen pääkaupunkiin Fort-de-Franceen vain 35 kilometriä, joten voit vierailla saaren pääkaupungissa ihailemassa sen nähtävyyksiä vaikkapa päiväretken muodossa. Käy kokemassa kaupungin kaunis satama sekä ihailemassa Fort Saint Louis -linnoitusta. Autonvuokraus Sainte-Marien-matkaa varten hoituu näppärästi Sixt Autovuokraamosta. Voit ottaa meihin yhteyttä jo nyt, niin voimme aloittaa matkasi suunnittelua mahdollisimman pian. Älä epäröi, vaan vastaa Karibian kutsuun!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service