Autonvuokraus
Schoelcher
Piilota
Martinique // Schoelcher
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Schoelcher

Sixt Autovuokraamo tarjoaa autonvuokrausta Martiniquen Schoelcherissä juuri sinun tarpeisiisi. Ota vuokra-auto allesi, kun kaipaat helppoa ja huoletonta matkustusta Schoelcherissä, joko lomalla tai työmatkalla. Autovalikoimastamme löydät taloudelliset henkilöautot, luotettavat nelivetomaasturit sekä suuremmalle porukalle sopivat minibussit. Vuokraus on helppoa ja autokalustomme kattaa ajoneuvot joka makuun. Hyppää kyytiin ja nauti matkastasi! Voit hoitaa varauksesi näppärästi etukäteen joko soittamalla meille tai vierailemalla verkkosivuillamme. Avuliaat asiakaspalvelijamme auttavat sinua viikon jokaisena päivänä.

 
 • Martinique Lentoasema
  Aéroport Aimé Césaire
  97232 Le Lamentin

  ma. - la.07:30 - 20:30
  su.13:00 - 20:30
  Juhlapyhä13:00 - 20:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Le Lamentin Lareinty
  Imp Lareinty 1
  97232 Le Lamentin

  ma. - la.07:30 - 20:30
  su.13:30 - 20:30
  Juhlapyhä13:30 - 20:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Martinique Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Aéroport Aimé Césaire
  97232 Le Lamentin

  ma. - la.07:30 - 20:30
  su.13:00 - 20:30
  Juhlapyhä13:00 - 20:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Le Lamentin Lareinty

  Sixt Autonvuokraus
  Imp Lareinty 1
  97232 Le Lamentin

  ma. - la.07:30 - 20:30
  su.13:30 - 20:30
  Juhlapyhä13:30 - 20:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Pakettiautot

Autonvuokraus Schoelcherissä on helppoa ja huoletonta

Sixt Autovuokraamo Schoelcherissä tarjoaa asiantuntevaa ja luotettavaa autonvuokrausta. Tämä kiehtova kohde sopii yksin matkaaville, pariskunnille kuin perheillekin. Vuokra-automme Schoelcherissä edustavat markkinoiden suosituimpien merkkien uusimpia malleja. Varausta tehdessäsi voit valita sopivat lisäpalvelut makusi ja tarpeidesi mukaan. Lapsiperheelle suosittelemme lisävarusteeksi turvalliset lastenistuimet perheen pienimmille. Tarjoamamme lisävakuutukset takaavat huolettoman matkanteon. Kun haluat lisätietoja autonvuokrauksesta Schoelcherissä, ethän epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, joka palvelee sinua viikon jokaisena päivänä. Huomaathan, että Sixt takaa sinulle varaamasi autokategorian, ei tiettyä automallia. Ota rohkeasti yhteyttä, ja voimme aloittaa matkasi suunnittelun jo tänään!

Vuokra-autolla ympäri Martiniquen kaunista saarta

Schoelcher tai toisin kirjoitettuna Schoelcher on Karibianmerellä sijaitsevan Martinique-saaren kaupunki ja neljänneksi suurin kunta. Martinique on Ranskalle kuuluva merentakainen departementti, jonka pääkaupunki on Fort-de-France. Matkaa saaren pääkaupungista ranskalaisen kirjailijan Victor Schoelcherin mukaan uudelleennimettyyn kaupunkiin on hieman yli 12 kilometriä. Matkan ajaa noin 20 minuutissa Sixtin vuokra-autolla, joten pääset tutustumaan näppärästi molempiin kaupunkeihin matkallasi. Ota siis allesi Sixtin vuokra-auto ja kulje oman aikataulusi mukaan ihanalla Karibialla!

Suuntaat sitten rannalle rentoutumaan, markkinoille shoppailemaan tai kohti kiehtovia kulttuurinähtävyyksiä, on Sixtin vuokra-auto varma valinta. Matkat sujuvat vikkelästi ja mukavasti ilmastoidulla vuokra-autolla, johon mahtuvat niin matkustajat kuin matkatavaratkin. Suuntaa vaikka Jardin de Balata -puutarhaan, joka sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä Schoelcherista taikka ihailemaan Didierin vesiputousta vain 20 minuutin ajomatkan päässä Schoelcherista. Ota siis allesi loistomenopeli Sixt Autovuokraamosta Schoelcherista ja lähde elämäsi seikkailuun.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service