Auton vuokraus alueella Chihuahua

 

Suosituin kohteessa Chihuahua

* Hinnat on laskettu 05.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Chihuahua Lentoasema alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Chihuahua

Luotettavaa autonvuokrausta Chihuahuassa

Luotettavaa autonvuokrausta Chihuahuassa

Autonvuokraus Chihuahuassa Sixt Autovuokraamosta on sekä edullista että luotettavaa. Olit sitten työmatkalla tai lomalla, valikoimastamme löydät juuri matkaasi sopivan automallin aina uusimmissa malleissa sekä tarvitsemasi lisäpalvelut. Työmatkoille sopii kätevä henkilöauto, perheen kanssa matkustaville tilava farmari ja suuremmalla ryhmällä liikkeellä oleville maasturi. Mikäli haluat matkustaa tyylillä, löydät valikoimastamme myös avo- ja urheilutautot. Vuokraus sujuu kätevästi verkkosivuiltamme jo ennen matkan alkua ja sivuiltamme löydät koko kattavan valikoimamme. Tarjoamme myös aina vapaat ajokilometrit sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen. Chihuahuassa löydät Sixt Autovuokraamon Chihuahuan lentokentältä, vain 20 minuutin ajomatkan päästä kaupungista. Valikoimastamme löydät jokaiseen matkaan sopivat vuokra-autot aina uusimmissa malleissa ja lisäksi voit varauksen yhteydessä valita tarvitsemasi lisävakuutukset ja lisäpalvelut. Mikäli alue ei ole entuudestaan tuttu, suosittelemme GPS-navigaattorin lisäämistä varaukseen ja mikäli matkustat lasten kanssa, löytyy lisäpalveluistamme myös perheen pienimmille sopivat turvaistuimet. Voitte myös halutessanne jakaa ajourakkaa matkaseurueenne kesken ja valita lisäkuljettajapalvelun. Autokategoriamme sekä lisäpalvelut eri toimipisteissämme löydät verkkosivuiltamme. Mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme, osaava henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinun matkaasi sopivan vaihtoehdon. Huomioithan, että Sixt voi taata valitsemasi autokategorian, ei tiettyä automallia.
Tutustu Chihuahuaan kätevästi Sixtin vuokra-autolla

Tutustu Chihuahuaan kätevästi Sixtin vuokra-autolla

Chihuahuan kaupunki sijaitsee Meksikon pohjoisosassa, Sierra Madren laaksossa aivan Chihuahuan autiomaan kupeessa. Jo 1700-luvulla perustettu kaupunki on sekoitus historiaa ja nykyaikaa ja siellä riittääkin tehtävää ja nähtävää jokaiselle matkailijalle. Alueelta löytyy useita katedraaleja, kuten Chihuahuan katedraali, ja museoita, esimerkiksi Meksikon vallankumousmuseo, joissa kannattaa ehdottomasti vierailla. Sixtin vuokra-autolla liikut Chihuahuassa kätevästi ja voit tutustua kaupunkiin vapaasti haluamallasi tavalla. Mikäli kaipaat pois kaupungin vilinästä, on vuokra-autolla helppo lähteä tutustumaan lähialueisiin. Esimerkiksi vain 11 kilometrin päässä kaupungista sijaitsee Nombre de Dios -luolasto, Parque Metropolitano Presa el Rejon -puisto vain 8 kilometrin päässä ja noin tunnin ajomatkan päässä upea Cumbres de Majalcan luonnonpuisto. Sixtin vuokra-autolla näet ja koet Chihuahuan ja sen lähialueet aivan uudella tavalla, juuri sinulle sopivaan tahtiin ja saat matkastasi irti enemmän!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Chihuahua

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Chihuahua?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Chihuahua sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Chihuahua.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Chihuahua?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Chihuahua. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Chihuahua

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Chihuahua?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Chihuahua?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Chihuahua?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Chihuahua

Näytä lisää