Auton vuokraus toimipisteestä Chihuahua Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen Chihuahua Lentoasema

Osoite

Blvd Juan Pablo II Km 14, 31390 Chihuahua, Meksiko
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 23:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 23:00

Palvelumme toimipisteessä Chihuahua Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Chihuahuan lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Chihuahuan lentoasemalla

Tutustu jylhän vuoristomaiseman syleilemään, pitkän historian omaavaan Meksikoon sekä Chihuahuan kaupunkiin vuokraamalla kätevästi vuokra-auto Sixt Autovuokraamosta Chihuahuan lentoasemalla. Valikoimassa ovat uudet ja tunnetut automerkit, ja lisävarusteista voit valita perhelomalle lastenistuimet tai vaikkapa GPS-navigaattorin. Tee varaus jo ennen lähtöäsi internetissä tai asiakaspalvelumme kautta, ja nouda auto saavuttuasi lentokentälle. Työmatka, shoppailut ja perhelomat sujuvat mukavasti vuokra-auton kyydissä, kun ei tarvitse pelata aikataulujen kanssa. Muistathan autoa valitessasi, että takaamme ainoastaan autokategorian, emme tiettyä automerkkiä. Anna asiakaspalvelumme auttaa, ja kokoamme juuri sinun tarpeisiisi sopivan vuokrapaketin vailla piilokuluja tai yllätysmaksuja.
Autonvuokraus Chihuahuan lentoasemalla

Autonvuokraus Chihuahuan lentoasemalla

Meksikon pohjoisosassa, Sierra Madren laaksossa sijaitsevaan Chihuahuan kaupunkiin saavutaan lentäen Chihuahuan lentoasemalle. Lentoasema tunnetaan myös nimellä General Roberto Fierro Villaloboksen kansainvälinen lentoasema, jonka lyhenne on CUU. Kaupunkiin lentoasemalta on matkaa noin 16 kilometriä, ja matka on mukava taittaa Sixt vuokra-autolla. Autonvuokraus Chihuahuan lentoasemalla käy mitä näppärimmin - löydät toimipisteemme lentoasemalta, kun seuraat vain opasteita. Nappaa auto allesi ja aloita loma tai työmatka sujuvasti!
Vuokra-autolla koet kätevästi katedraalit, luolastot ja kaikenkirjavat maut

Vuokra-autolla koet kätevästi katedraalit, luolastot ja kaikenkirjavat maut

Meksikon yksi suurimmista kaupungeista, Chihuahua, sijaitsee pohjoisen karun kauniissa maisemissa. Noin 900 000 tuhannen asukkaan kaupungissa on kiinnostava sekoitus kauas ulottuvaa historiaa ja modernia elämää, johon on miellyttävää ja jalkoja säästävää tutustua Sixt vuokra-autolla ajaen. Kaupungin historialliset ja tunnelmalliset katedraalit nousevat korkeuksiin, ja ovat ehdottomasti vierailemisen arvoisia. Yksi komeimmista on keskustassa sijaitseva espanjalaistyylinen, barokkiajan Chihuahuan katedraali.Niin perheelliset kuin kaveriporukatkin voivat tehdä pienen päiväretken omien eväiden kanssa kaupungin laidalle, Parque metropolitano el rejon -puistoon. Vuokra-autolla sinne ajaa noin vartissa. Alueella voi harrastaa liikuntaa, rentoutua maisemia katsellen ja leikkiä lasten kanssa. Nombre de Dios -luolasto koillisessa osassa kaupunkia tarjoaa mieleenpainuvan elämyksen kalkkikivineen ja opastettuine kierroksineen. Matkaa luolastolle keskustasta on noin 11 kilometriä. Shoppailijalle ja makunautintoja hakevalle riemuna ovat kaupungin useat kauppakeskukset, joihin kulkee kätevästi vuokra-autolla. Ostokset voi jättää autoon, eikä niitä tarvitse kantaa koko shoppailupäivää. Ota siis ohjelmaasi autonvuokraus Chihuahuan lentoasemalla ja tee lomastasi tai työmatkastasi jouheva ja stressitön!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Chihuahua Lentoasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Chihuahua Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Chihuahua Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Chihuahua Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Chihuahua Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Chihuahua Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Chihuahua Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Chihuahua Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Chihuahua Lentoasema

    Näytä lisää