Autonvuokraus
Ciudad Juarez
Piilota
Meksiko // Ciudad Juarez
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Ciudad Juarez

Suunnittellessasi matkaa Ciudad Juáreziin, kannattaa autonvuokraus hoitaa Sixt Autovuokraamosta kätevästi jo ennen matkaasi. Olit sitten työmatkalla tai lomalla, valikoimastamme löydät juuri matkaasi sopivan automallin ja lisävarusteet. Valitse kätevä henkilöauto tai matkustaessasi perheen tai ryhmän kanssa tilava farmari tai vaativaankin maastoon sopiva maasturi. Mikäli haluat matkaasi hieman luksusta, löytyy valikoimastamme myös urheilu- ja avoautoja. Vuokraus sujuu kätevästi verkkosivuiltamme, josta löydät myös kattavan valikoimamme ja lisäpalvelumme. Vuokraukseen sisältyy aina vapaat ajokilometrit sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutus.

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Luotettavaa autonvuokrausta Ciudad Juárezissa

Ciudad Juárezista löydät Sixt Autovuokraamon sekä iStay hotellin yhteydestä että Ciudad Juárezin lentokentällä, molemmat vain 7 kilometrin päästä kaupungin keskustasta. Valikoimastamme löydät matkaasi sopivan vuokra-auton uusimmissa automalleissa sekä kattavan valikoiman lisäpalveluita ja -vakuutuksia. Lisäpalveluistamme suosittelemme GPS-navigaattoria, jolla suunnistaminen Meksikossa käy vaivatta sekä perheen kanssa matkustaville lapsille sopivia turvaistuimia. Varaukseen voi myös lisätä lisäkuljettapalvelun, jolloin voitte jakaa ajamista seurueenne kesken. Autokategoriamme sekä lisäpalvelut eri toimipisteissämme löydät verkkosivuiltamme. Mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme, ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinun matkaasi sopivan vuokra-auton ja lisäpalvelut. Huomioithan, että Sixt voi taata valitsemasi autokategorian, ei tiettyä automallia.

Koe Ciudad Juárez Sixtin vuokra-autolla

Ciudad Juárez sijaitsee Pohjois-Meksikossa, aivan Yhdysvaltain rajalla El Pasoa vastapäätä ja kaupungeissa asuu yhteensä lähes 3 miljoonaa asukasta. Kaupunkien rajalla kulkee Río Bravo del Norte -joki ja sen yllä kaupungit yhdistävä silta, joka rakennettiin jo 1700-luvulla. Historiallinen kaupunki on perustettu jo 1650-luvulla ja sieltä löytyykin esimerkiksi mielenkiintoisia museoita, kuten Museo de Arqueologia El Chamizal, noin 13 kilometrin päässä keskustasta. Autonvuokraus Ciudad Juárezissa tuo matkaasi mukavaa joustavuutta ja voit tutustua alueeseen sinulle haluamallasi tavalla. Lähde esimerkiksi tutustumaan upeisiin maisemiin ja dyyneihin Samalayucan luonnonpuistoon, noin 40 minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta tai osavaltion pääkaupunki Chihuahuaan, jonne ajaa reilut kolme tuntia. Sixtin vuokra-auto tuo matkaasi vapautta, kun voit liikkua paikasta toiseen juuri sinulle sopivaan tahtiin ja voit kokea Ciudad Juárezin ja sen lähialueet aivan uudella tavalla.

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service