Autonvuokraus
Ciudad Juarez Lentoasema
Piilota
Meksiko // Ciudad Juarez // Ciudad Juarez Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Ciudad Juarez Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Carretera Panamericana Km 185
  32690 Ciudad Juarez MX +52-6566316149
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: CJS
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Ciudad Juarezin lentoasemalla

Pohjoisen Meksikon kaupunkiin, Ciudad Juareziin, on rentoa ja kätevää tutustua vuokraamalla auto Sixt Autovuokraamosta Ciudad Juarezin lentoasemalta. Varauksen voi tehdä näppärästi jo kotona internetsivuilta. Valikoimassa ovat pelkästään uusimmat autot, ja eri autokategorioista voit valita juuri sinun lomallesi tai työmatkallesi sopivimman vaihtoehdon. Tilavat farmariautot sopivat loistavasti perheille, maasturit erähenkisille ja edustukselliset sedanit työmatkalaisille. Lisävarusteilla voit täydentää ajonautintosi sekä samalla myös turvata lastesi matkanteon. Huomaathan, että akaamme ainoastaan autokategorian, emme tiettyä automerkkiä tai -mallia. Kun suunnitelmissa on autonvuokraus Ciudad Juarezin lentoasemalla, asiakaspalvelumme auttaa mielellään sopivimman vuokra-auton valinnassa.

Autonvuokraus Ciudad Juarezin lentoasemalla

Ciudad Juarezin lentoasema, lyhenteeltään CJS, sijaitsee aivan miljoonakaupungin pohjoislaidalla, vain seitsemän kilometrin päässä keskustasta. Lentokenttä tunnetaan myös nimellä Abraham Gonzalesin kansainvälinen lentokenttä, joka sai nimensä Chihuahuan osavaltion edesmenneen kuvernöörin mukaan. Kaupunki on yhdysvaltalaisen El Pason rajanaapuri ja näiden kaupunkien välillä on legendaarinen, joskin kuivunut Rio Grande -joki, jota koristaa silta rajanaapuriin. Autonvuokraus Ciudad Juarezin lentoasemalla käy helposti Sixt autovuokraamon opasteita seuraamalla.

Extreme-aktiviteetteja ja aavikkoa vuokra-autosta käsin koettuna

Ciudad Juarezilla on monenlaista tarjottavaa matkailijalleen. Työmatkalaiset saavat takuulla nauttia kaupungin vieraanvaraisuudesta ja moderneista palaveripaikoista. Historiasta ja upean majesteetillisista rakennuksista kiinnostuneille löytyy historiallisesta keskustasta esimerkiksi Nuestra Señora de Guadalupen katedraali ja kaupunkilaisten suosiman puiston alueelta Chamizalin arkeologinen museo. Nämäkin kohteet saavutat jouhevasti ja omia aikatauluja seuraten, kun allasi on Ciudad Juarezin lentoasemalta alle hankittu Sixt vuokra-auto.

Vuokra-auto vie sinut näppärästi myös aavikkoseikkailuun, kun kuljet kaupungista etelään noin 52 kilometriä. Samalayaucan dyyneillä voi kokeilla hiekkalautailua, polkupyöräilyä ja ihailla loputonta tähtitaivasta pimeällä. Vuokra-auton kyydissä kulkevat kätevästi päivämatkalla tarvittavat lisävaatteet, shoppailukierroksen saaliit ja tietenkin koko matkaseurue. Meksikossa käydessä on tietenkin myös päästävä nauttimaan perinteisestä mariachi-musiikista sekä herkuttelemaan makoisia margaritoja ja tacoja. El Tragadero -ravintolassa on mahdollisuus makustella härkätaisteluiden historiaa sekä tavata nykyisiä härkätaistelijoita ja vasta alalle harjoittelevia ravitsemassa itseään. Anna värikkään kaupungin yllättää tuoksuillaan ja mauillaan, ja täyttää matkasi runsailla muistoilla. Vuokraa edullinen ja luotettava vuokra-auto Sixtiltä ja tutustu Meksikoon!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Ciudad Juarez Lentoasema CJS Carretera Panamericana Km 185 32690 Ciudad Juarez 31.636685, -106.428515 +52-6566316149

Sixt-toimipiste Ciudad Juarez Lentoasema CJS

Carretera Panamericana Km 185
32690 Ciudad Juarez
 
Puhelinnro +52-6566316149

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service