Autonvuokraus
Ciudad Obregon
Piilota
Meksiko // Ciudad Obregon
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Ciudad Obregon

Autonvuokraus Ciudad Obregónissa Sixt Autovuokraamosta on sekä edullista että luotettavaa. Taloudellinen henkilöauto sopii mainiosti esimerkiksi työmatkoille, tilava farmari perheelle ja vaativaan maastoon sopii maasturi. Mikäli haluat matkustaa tyylillä, löydät valikoimastamme myös avo- ja urheilutautot. Vuokraus sujuu helposti verkkosivuiltamme jo ennen matkan alkua, josta löydät myös kattavan valikoimamme ja voit valita juuri tarpeisisiisi sopivan automallin ja lisävarusteet. Vuokraukseen sisältyy aina vapaat ajokilometrit sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutus.

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Helppoa autonvuokrausta Ciudad Obregónissa

Ciudad Obregónista löydät Sixt Autovuokraamon sekä Ciudad Obregónin lentokentältä että kaupungista, noin vartin ajomatkan päästä keskustasta. Laajasta valikoimastamme löydät matkallesi sopivan vuokra-auton sekä voit lisäksi valita lisävakuutuksia ja kattavan valikoiman lisäpalveluita, kuten GPS-navigaattorin helpottamaan suunnistusta tai perheen pienimmille sopivat turvaistuimet. Mikäli haluatte jakaa ajamista matkaseurueenne kesken, voi lisäkuljettajapalvelun valita varauksen yhteydessä. Tämän lisäksi autovuokrauksen yhteydessä on mahdollista lisätä vakuutuksia, kuten kolariturva. Autokategoriamme sekä lisäpalvelut eri toimipisteissämme löydät verkkosivuiltamme. Mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme, osaava henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinun matkaasi sopivan vaihtoehdon. Huomioithan, että Sixt voi taata valitsemasi autokategorian, ei tiettyä automallia.

Tutustu Ciudad Obregóniin Sixtin vuokra-autolla

Ciudad Obregón sijaitsee Meksikon pohjoisosassa, Sonoran osavaltiossa. Kaupunki on saanut nimensä Meksikon vallankumouksen jälkeisen presidentin Álvaro Obregónin mukaan, joka oli kotoisin Sonoran osavaltiosta. Ciudad Obregón ei ole ehkä tavallisin lomakohde, mutta siellä löytyy paljon tehtävää ja nähtävää. Kannattaa ehdottomasti vierailla Yaqui-museossa, jossa voi tutustua Yaqui-intiaanien kulttuuriin ja elämään. Vain 15 minuutin ajomatkan päässä keskustasta sijaitsee mukava La Laguna Del Nainari, joka on suosittu piknik- ja retkipaikka myös paikallisten keskuudessa. Pois kaupungin hulinasta pääsee Sixtin vuokra-autolla kätevästi: koe upeat Cholla Bayn maisemat tai kaunis Isla Huivuilayn saari, jonne pääsee vuokra-autolla noin 45 minuutissa kaupungin keskustasta. Huivuilay tarkoittaa mayo-kielellä "pitkää niskaa", ja saari onkin jopa 17 kilometriä pitkä ja vain 1,2 kilometriä leveä. Sixtin vuokra-autolla tutustut Ciudad Obregóniin ja sen lähialueisiin haluamallasi tavalla ja saat matkastasi kaiken irti, juuri sinulle sopivaan tahtiin.

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service