Autonvuokraus
Ciudad Obregon Lentoasema
Piilota
Meksiko // Ciudad Obregon // Ciudad Obregon Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Ciudad Obregon Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Avenida Miguel Alemán 828N
  85010 Ciudad Obregon MX +52-644-4450088
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: CEN
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 19:00
la. - su.08:00 - 15:00
Juhlapyhä08:00 - 15:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Ciudad Obregonin lentoasemalla

Läntisen Meksikon merenrantakaupunkiin on rentoa ja miellyttävää tutustua vuokraamalla auto Sixt Autovuokraamosta Ciudad Obregonin lentoasemalta. Varaus on helppoa ja aikataulutonta tehdä netistä jo kotoa käsin. Kun mielessä on autonvuokraus Ciudad Obregonin lentoasemalla, voit rauhassa tutustua valikoimamme autoihin ja valita eri autokategorioista juuri sinun lomallesi tai työmatkallesi sopivimman vaihtoehdon. Tilavat farmariautot sopivat loistavasti perheille, maasturit erähenkisille ja edustukselliset sedanit puolestaan työmatkalaisille. Vai haluatko kenties hiukan parempaa, jolloin valintanasi voi olla premium-luokka? Lisävarusteilla voit täydentää ajonautintosi ja muun muassa turvata lastesi matkanteon turvaistuimilla. Huomaathan, ettemme takaa tietyn merkkistä ajoneuvoa, vaan pelkän autokategorian. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään sopivimman vuokra-auton valinnassa sekä mieltä askarruttavissa kysymyksissä.

Autonvuokraus Ciudad Obregonin lentoasemalla

Ciudad Obregonin kansainvälinen Lentoasema, lyhenteeltä CEN, sijaitsee noin 400 000 asukkaan kaupungin kaakkoiskulmassa, vain noin 15 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentoasema on melko pieni ja idyllinen, ja löydät Sixt Autovuokraamomme toimipisteen opasteita seuraamalla. Autonvuokraus Ciudad Obregonin lentoasemalla todella kannattaa - vuokra-autolla matka nimittäin taittuu rennosti kaupungin keskustaan, ja samalla kohti ikimuistoisia lomamuistoja!

Kiertele vehreitä maisemia ja tutki museoita vuokra-autolla

Ciudad Obregonin vehreä kaupunki sijaitsee Meksikon länsiosassa, Kalifornianlahden merellisissä tunnelmissa. Kaupungin nähtävyyksiä pääsee näkemään kätevästi, kun vuokraa auton Sixtiltä jo saapuessaan Ciudad Obregonin lentoasemalle. Kauniita ja mieleenpainuvia nähtävyyksiä kaupungissa ovat mm. Nainarin laguunialue, jolla voi harrastaa erilaisia vesiaktiviteetteja tai vain nauttia piknikistä hyvässä seurassa. Hengenravintoa ja upeaa arkkitehtuuria saa tutustumalla Diocese of Ciudad Obregóniin eli Pyhän Sydämen Jeesuksen katedraaliin. Päiväreissussa nämä kaksi yhdistyvät sopivasti saman automatkan päähän, sillä ne sijaitsevat noin viiden kilometrin päässä toisistaan.

Yaqui-museo, noin 12 kilometrin päässä keskustasta, antaa hyvän kuvan alueella asuneiden yaqui-intiaanien historiasta. Kalastuksen makuun pääsee ajamalla noin 70 kilometrin matkan Navojoan kaupunkiin, josta on mahdollista päästä järjestetyille kalastusretkille. Työmatkalaiset voivat virkistyä ja käydä tärkeät neuvottelut kaupungin golf-radalla, jonne on kaupungin keskustasta noin 10 kilometrin matka. Naapurikaupunki Navojoa tarjoaa ekologisia ratkaisuja arvostavalle mm. kajakkivaellusta, patikointia ja paratiisimaisesta luonnosta nauttimista. Sixt vuokra-auto auttaa sinua kokemaan Meksikon parhaita antimia!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 19:00
la. - su.08:00 - 15:00
Juhlapyhä08:00 - 15:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Ciudad Obregon Lentoasema CEN Avenida Miguel Alemán 828N 85010 Ciudad Obregon 27.510517, -109.930151 +52-644-4450088

Sixt-toimipiste Ciudad Obregon Lentoasema CEN

Avenida Miguel Alemán 828N
85010 Ciudad Obregon
 
Puhelinnro +52-644-4450088

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service