Autonvuokraus
Hermosillo Lentoasema
Piilota
Meksiko // Hermosillo // Hermosillo Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Hermosillo Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Carretera Bahia Kino KM 9.5
  83000 Hermosillo MX +52-6622610141
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: HMO
Aukioloajat
ma. - pe.06:00 - 22:00
la. - su.06:00 - 21:00
Juhlapyhä06:00 - 22:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Hermosillon lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Hermosillon lentokentällä tarjoaa edullista ja turvallista autonvuokrausta Hermosillossa, aurinkoisessa ja värikkäässä kohteessa! Olitpa sitten lomalla tai työmatkalla, tarjoamme Hermosillon lentokentällä vuokra-autoja tarpeisiisi vastaten. Ota alle taloudellinen henkilöauto tai farmari, vaativaankin ajoon sopiva katumaasturi tai isommalle seurueelle sopiva minibussi. Huomaathan, että Sixt takaa varatun autokategorian, ei tiettyä automallia. Tarjoamme myös kattavat lisäpalvelut. Ollessasi kohteessa ensimmäistä kertaa, valitse GPS-navigaattori suunnistusta helpottamaan. Perhelomille tarjoamme lastenistuimia kolmessa eri koossa lapsen iän huomioon ottaen. Kun haluat matkustaa vieläkin huolettomammin, valitse lisävakuutuksistamme sinulle sopivimmat. Anna Sixtin auttaa sinua, kun matkustat Hermosillossa!

Sujuvaa autonvuokrausta Hermosillon lentokentällä

Hermosillon kansainvälinen lentokenttä, HMO, joka tunnetaan myös nimellä General Ignacio L. Pesqueiran lentoasema, sijaitsee 11 kilometrin päässä Hermosillon kaupungin keskustasta. Matka taittuu sujuvasti vain 20 minuutissa Sixtin vuokra-autolla, jonka varaat helposti nettisivuillamme tai puhelimitse. Toimipisteemme sijaitsee näppärästi lentoaseman sisäpuolella, matkatavaroiden luovutuksen uloskäynnin jälkeen vasemmalla. Sixtillä on toimipiste myös Hermosillon kaupungissa. Nyt matkasi voi alkaa! Asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään, mikäli haluat lisätietoja autonvuokrauksesta Hermosillon lentokentällä.

Hermosillo haltuun Sixtin vuokra-autolla

Värikäs Hermosillo on Sonoran osavaltion pääkaupunki Meksikossa. Sisämaassa sijaitseva keskisuuri kaupunki tarjoaa modernit puitteet kaupunkilomalle ravintoloineen, ostosmahdollisuuksineen ja kulttuurielämyksineen. Kaupungin keskustassa on lukuisia museoita, kuten Sonoran populaarikulttuurin museo, sekä hienoja rakennuksia, kuten hulppea Hermosillon katedraali. Piipahda myös tv-tornissa Cerro de la Campanassa, jonka korkeuksista voit ihailla koko kaupunkia. Hermosillon ydinkeskustasta tv-tornille ajaa vain 10 minuutissa. Autonvuokraus Hermosillon lentokentällä kannattaa, villä vuokra-autolla pääset kohteeseen kuin kohteeseen kätevästi, oman aikataulusi mukaisesti.

Kun haluat nauttia autenttisesta meksikolaisesta tunnelmasta, musiikista ja herkuista, vietä ilta Parque de la Ruinassa, neljän kilometrin päässä keskustasta. Hermosillo tarjoaa tekemistä myös lapsille. Centro Ecologico de Sonora on paikallinen luonnonsuojelualue ja eläintarha seitsemän kilometrin päässä keskustasta, missä myös perheen pienimmät viihtyvät. Täällä voit nähdä eksoottisia eläimiä laidasta laitaan luonnonmukaisessa ympäristössä. Lähimmät rantakohteet sijaitsevat Hermosillon kaupungista noin 100 kilometrin päässä. Sixt tarjoaa vapaat ajokilometrit, joten jos mielit myös rannalle, miksi et tekisi päiväretkeä esimerkiksi Bahia Kinoon? Matka sinne taittuu vuokra-auto allasi noin 1,5 tunnissa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.06:00 - 22:00
la. - su.06:00 - 21:00
Juhlapyhä06:00 - 22:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Hermosillo Lentoasema HMO Carretera Bahia Kino KM 9.5 83000 Hermosillo 29.089789, -111.052198 +52-6622610141

Sixt-toimipiste Hermosillo Lentoasema HMO

Carretera Bahia Kino KM 9.5
83000 Hermosillo
 
Puhelinnro +52-6622610141

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service