Autonvuokraus
Leon
Piilota
Meksiko // Leon
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Leon

Tee Leonin-matkastasi sujuva ja miellyttävä vuokraamalla ajoneuvo Sixtin Autovuokraamosta! Vuokra-autolla liikut itsenäisesti lentokentältä hotellille ja nähtävyyksiin, ja voit aina luottaa autokalustomme kuljettava sinut määränpäähäsi turvallisesti perille. Laajasta autovalikoimastamme löydät varmasti tarpeisiisi ja makuusi sopivan ajoneuvon. Voit halutessasi suorittaa autonvuokrauksen alusta loppuun netissä kotisohvaltasi käsin, ja pääset heti Leoniin saavuttuasi hyppäämään ohjauspyörän taakse. Asiakaspalvelumme on valmis auttamaan sinua ystävällisesti ja laadukkaasti, jos jokin asia pohdituttaa.

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Autonvuokraus Leonissa Sixtiltä on sujuva elämys

Leonissa Autovuokraamomme tarjoaa käyttöösi laadukkaita ajoneuvoja useassa eri autoluokassa, jotta voit löytää mieleisesi ajopelin tekemään matkastasi ainutlaatuisen. Löydät kauttamme niin henkilöautot kuin farmarit, ja myös maasturit, jos olet suuntaamassa vaikeakulkuisempaan maastoon. Urheiluautolla tai avoautolla teet matkastasi vielä erityisemmän ja vauhdikkaamman kokemuksen. Otathan ystävällisesti huomioon, että emme voi luvata ajoneuvon merkkiä, vain sen kategorian. Voit valita noudon kahdesta eri toimipisteestä ja myös palauttaa haluamaasi toimipisteeseen. Suosittelemme tutustumaan myös lisäpalveluihimme sujuvoittamaan matkaasi, sillä GPS-navigaattorilla saat varmistettua perillepääsyn missä tahansa tilanteessa, eivätkä lisävakuutukset ole koskaan ulkomailla pahitteeksi. Jos haluat ottaa oikein loman kannalta, niin lisää matkakumppanisi tai puolisosi varaukseesi, ja pääset levähtämään ajovuorosta halutessasi.

Vuokra-autolla teet Leonin matkastasi sujuvan ja muistorikkaan

Leon tai virallisesti Leon de los Almada sijaitsee Meksikossa ja on myös yksi maansa suurimpia ja ympäristöystävällisimpiä kaupunkeja. Se tunnetaan myös kansainvälisesti laadukkaista nahkatuotteistaan, joten jos olet saappaiden ja muiden nahkatuotteiden ystävä, kaupunki on mielenkiintoinen kohde sinulle. Jos sinua kiinnostaa shoppailun lisäksi arkiitehtuuri ja historia, tunnettuihin ja katsomisen arvoisiin nähtävyyksiin kuuluvat 1700-luvulta peräisin oleva Catedral Basílica de Nuestra Senora de la Luz sekä Santuario Expiatorio del Sagrado Corazón de Jesusin neogoottilainen temppeli. Yksi kaupungin tunnusmerkkejä on riemukaari Arco de la Calzada de los Heroes, jonka päällä on kaupunkia symboloiva leijona. Tutustu Meksikoon ja sen mielenkiintoisiin kaupunkeihin laajemminkin ja aja Guadalarajaan tai San Luis Potosiin, ja saat matkastasi vielä enemmän irti.

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service