Autonvuokraus
Leon Lentoasema
Piilota
Meksiko // Leon // Leon Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Leon Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Carretera Silao-León Km. 5.5
  36270 Leon MX +52-4727482243
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: BJX
Aukioloajat
ma. - su.05:30 - 23:00
Juhlapyhä05:30 - 23:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Leon Del Bajion kansainvälisellä lentokentällä

Tutustu kiehtovaan Leóniin kätevästi vuokra-autolla, jonka saat allesi Sixt Autovuokraamosta Leon Del Bajion kansainväliseltä lentokentältä. Meiltä löydät ketterät henkilöautot sekä farmarit työ- ja lomamatkojen sujuvoittamiseksi. Halutessasi voit myös vuokrata vankemman maasturin, jolla pääset kulkemaan missä tahansa maastossa. Autonvuokraus Leon Del Bajion kansainväliseltä lentokentältä onnistuu nopeasti ja helposti, ja pääset Leóniin heti koneesi laskeuduttua. Palvelemme viikon jokaisena päivänä, ja auton vuokraus sekä palautus onnistuvat myös aukioloaikojemme ulkopuolella.

Autonvuokraus Leon Del Bajion kansainvälisellä lentokentällä

Autonvuokraus Leon Del Bajion kansainväliseltä lentokentältä, lyhennettynä BJX, on toimiva ratkaisu sekä työ- että lomamatkailijalle. Vuokra-autolla saavutat Leónin keskustan noin puolessa tunnissa. Sixt vuokra-auton ansiosta aikaa jää kivasti niin Leónin kuin sen lähialueidenkin tutkimiseen. Valitsitpa sitten henkilöauton, avoauton tai maasturin, saat meiltä allesi uuden, keskimäärin vain kolme kuukautta vanhan vuokra-auton. Huomioithan, että voimme taata ainoastaan autokategorian, mutta emme tiettyä automallia. Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja voimme aloittaa matkasi suunnittelun. Saat hoidettua autonvuokrauksen sujuvasti puhelimitse tai vierailemalla verkkosivuillamme.

Koe ympäristöystävällinen León Sixt vuokra-autolla

León on Meksikon seitsemänneksi suurin kaupunki, joka sijaitsee Guanajuaton osavaltiossa. Sitä pidetään yhtenä maan ympäristöystävällisimmistä kaupungeista, ja se onkin saanut palkintoja sekä kunniamainintoja erilaisissa kilpailuissa. Matkat tässä Meksikon nahka- ja jalkineteollisuuden keskittymässä sujuvat helpoimmin Sixt vuokra-autolla, jonka avulla pääset sekä majapaikkaasi että nähtävyyksiä katsomaan nopeasti ja oman aikataulusi mukaan. Ota vuokra-auto allesi ja suuntaa vaikkapa Splash-vesipuistoon, joka on vain kivenheiton päässä lentokentältä. Siitä voit sitten mukavasti jatkaa rentoutuneena matkaa Leónin keskustaan, jonne ajat puolessa tunnissa. Vuokra-autolla saavutat majapaikkasi nopeasti ja vaivattomasti.

Autonvuokraus Leon Del Bajion kansainvälisellä lentokentällä mahdollistaa matkustamisen Leónissa ja sen lähiympäristössä nopeasti ja vaivattomasti. Matkaa kiehtoviin nähtävyyksiin, kuten riemukaarelle, Santuario Expiatorio del Sagrado Corazón de Jesús -temppelille sekä Catedral Basílica de Nuestra Señora de la Luz -katedraaliin on kaupungin keskustasta vain muutamia kilometrejä. Saavutat myös esimerkiksi Leónin eläintarhan alta puolen tunnin. Ota siis rohkeasti yhteyttä Sixt Autovuokraamoon ja koe kiehtova León ja sen lähiympäristö vaivattomasti ja oman aikataulusi mukaan.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.05:30 - 23:00
Juhlapyhä05:30 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Leon Lentoasema BJX Carretera Silao-León Km. 5.5 36270 Leon 20.995941, -101.480827 +52-4727482243

Sixt-toimipiste Leon Lentoasema BJX

Carretera Silao-León Km. 5.5
36270 Leon
 
Puhelinnro +52-4727482243

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service