Autonvuokraus
Los Mochis
Piilota
Meksiko // Los Mochis
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Los Mochis

Liike- ja lomamatkat sujuvat mukavan mutkattomasti, kun asioit Sixt Autovuokraamossa Los Mochisessa. Koe uusien ja laadukkaiden vuokra-ajoneuvojen tuoma vapaus ja ajonautinto. Sixt Autovuokraamon kilpailukykyiset hinnat, laaja ajoneuvovalikoima, ja vapaat mailit (kilometrit) sopivat niin perheellisille, kaveriseurueille, liikematkalaisille kuin myös häämatkalaisille. Valitse vapaasti ajoneuvokategorioistamme tilavat farmarit, minibussit, näyttävät ja suorituskykyiset maasturit ja taloudelliset sedanit. Varauksen voit tehdä näppärästi internetissä, milloin ja missä vain, ja ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa kysymyksissä ja ongelmissa, viikon jokaisena päivänä.

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Varaa samalla hyödylliset lisäpalvelut autonvuokrauksen yhteydessä Los Mochisista

Aloita Meksikon-matkasi mukavasti ja vaivattomasti jo Los Mochisen lentoasemalta Sixtin autonvuokrausta hyödyntämällä. Ajoneuvomme ovat tunnetuimmilta ajoneuvomerkeiltä ja ne ovat perusvarusteluiltaan kattavat, niissä on esimerkiksi ilmastointi ja lastenistuinten Isofix-kiinnitys. Hyödylliset lisäpalvelut on koostettu matkamukavuutta ajatellen, ja niitä ovat mm. GPS-navigaattori, joka toimii apunasi vieraammilla tieosuuksilla, lastenturvaistuimet perheen pienempien matkan turvaamiseksi. Lisäturvapalvelut luovat mielenrauhaa yllättävien tilanteiden varalle. Lisäkuljettajapalvelu on kätevä suurempien ryhmien kuljettajan vuoron jakamisessa. Tutustu näihin ja muihin lisäpalveluihimme internetissä kaikessa rauhassa, juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Otathan ystävällisesti huomioon varausta tehdessäsi, että emme takaa yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan ajoneuvon kategorian.

Autonvuokraus Los Mochisissa kannattaa - matkailu saa uudet, vapaat raamit

Pohjois-Meksikon maukkaimpia meriruokia tarjoileva Los Mochis on melko rauhallinen kaupunki, mitä turismiin tulee. El Chepe -junan mukana kaupunkiin tulee ja lähtee päivämatkalaisia ja ohikulkijoita, vaikka kaupungissa riittääkin nähtävää ja maisteltavaa. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva Jardín Botánico Benjamin Francis Johnston -puisto esittelee meksikolaista, ja maailman muista kolkista tuotua luontoa parhaimmillaan. Ihastu puiston perhosnäyttelyyn ja vapaana vaeltaviin iguaaneihin. Auringonpalvojat ja rantaelämästä kiinnostuneet voivat pakata rantavarusteet, vaihtovaatteet ja lastenhoitotarvikkeet mukavan, ilmastoidun Sixtin vuokra-ajoneuvon kyytiin ja suunnata noin 30 kilometrin päähän, Mavirin rannalle. Pitkällä, pehmeähiekkaisella rannalla on niin syötävää, vesileikkejä kuin rentoa päivän viettoa. Uskaltaudu seikkailuun, ja ohjaa Sixt Autovuokraamo Los Mochisesta vuokraamasi ajoneuvo El Fuerteen, noin 85 kilometrin päähän, ihastu matkalla maisemiin ja perillä värikkäisiin historiallisiin rakennuksiin, kuten Palacio Municipaliin (kunnantalo). Sixt, ja mahdollisuuksien määrä kasvaa!

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service