Autonvuokraus
Los Mochis Lentoasema
Piilota
Meksiko // Los Mochis // Los Mochis Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Los Mochis Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Los Mochis-Topolobampo Km 12.5
  81360 Los Mochis MX +52-6688154960
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: LMM
Aukioloajat
ma. - su.06:00 - 21:00
Juhlapyhä06:00 - 21:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Los Mochisin lentokentällä

Olitpa sitten työ- tai lomamatkalla, saat vaivattomasti allesi luotettavan ja edullisen vuokra-auton Sixt Autovuokraamosta Los Mochisin lentokentältä. Meiltä saat tarpeisiisi sopivan vuokra-auton valitsemastasi autokategoriasta, ja pääset jatkamaan matkaasi heti laskeuduttuasi. Valikoimaamme kuuluvat ketterät henkilöautot ja myös tilavat farmarit, joihin mahtuu vaikka koko perheen matkatavarat. Meiltä vuokraat halutessasi myös vaativampaan maastoon sopivat maasturit. Valitse tarpeisiisi sopiva ajopeli, ja lähde valloittamaan kiehtova Los Mochis. Huomaathan kuitenkin, että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, ei tiettyä automallia.

Autonvuokraus Los Mochisin lentokentällä

Los Mochisin lentokenttä, lyhennettynä LMM, sijaitsee noin 20 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Autonvuokraus Los Mochis lentokentältä on näppärä tapa saavuttaa kaupungin keskusta, jonne matka kestää vuokra-auto allasi vain noin tunnin. Meiltä saat käyttöösi uuden, enintään kolme kuukautta vanhan vuokra-auton, jolla pääset liikkumaan oman aikataulusi mukaisesti. Ystävälliset asiakaspalvelijat ovat apunasi viikon jokaisena päivänä. Autonvuokraus Los Mochisin lentokentältä on nopeaa ja vaivatonta, ja voit hoitaa varauksesi ennakkoon joko puhelimitse tai verkkosivujemme kautta. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, ja voimme jo aloittaa matkasi suunnittelun!

Sixt vuokra-autolla Meksikossa

Los Mochis sijaitsee Meksikon luoteisosassa, ja siellä asuu hieman yli 250 000 asukasta. Matkat tässä rantakaupungissa taittuvat näppärästi Sixt vuokra-autolla oman aikataulusi mukaan. Voit esimerkiksi käydä tutustumassa Benjamin Francis Johnstonin kasvitieteelliseen puutarhaan, jonne on matkaa kaupungin keskustasta van pari kilometriä. Puutarhassa näet eksoottisten kasvien lisäksi myös perhosia, kolibreja ja kilpikonnia. Samalla matkalla kannattaa käväistä myös läheisessä Sinaloan puistossa, jossa pääset rentoutumaan vehreään paratiisiin keskellä kaupungin hälyä.

Muutaman minuutin ajomatkan päässä sijaitsee myös Los Mochisin näyttävä, valkoinen kirkko, joka on nimeltään Iglesia Sagrado Corazon de Jesus. Jos haluat tutustua paikalliseen kulttuuriin, kannattaa ottaa suunnaksi Plazuela 27 de Septiembre. Erityisesti viikonloppuisin täällä kannattaa käydä katsomassa paikallisia musiikkiesityksiä ja maistelemassa paikallisia herkkuja. Autonvuokraus Los Mochisin lentokentällä on helppo ja vaivaton tapa tutustua Los Mochisiin ja sen lähiympäristöön. Matkat eivät olet pitkiä ja vuokra-autolla pääset kulkemaan oman aikataulusi mukaan, minne ja milloin haluat.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.06:00 - 21:00
Juhlapyhä06:00 - 21:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Los Mochis Lentoasema LMM Los Mochis-Topolobampo Km 12.5 81360 Los Mochis 25.685662, -109.081707 +52-6688154960

Sixt-toimipiste Los Mochis Lentoasema LMM

Los Mochis-Topolobampo Km 12.5
81360 Los Mochis
 
Puhelinnro +52-6688154960

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service